bsiap Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Βαλε και κανενα video απο τον Τακη Μπαρμπερη. https://www.facebook.com/pages/gnu/309711957521?ref=%20ts
kyrioa Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 χα χα! :) :) :) δραμινος εισαι? Ναι,,δραμινος,,,πολυ μικρος επινα καφε με τον παππου,,βοηθουσε πολυ ο ανθρωπος,,αλλα ενταξει,αναμνησεις τωρα,,παντως να σε καλα που ανεβασες αυτα,,και την ιδεα χωρις τομ,αν και εχω συνηθισει να παιζω με ενα στο σετ...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μπραβο Μαικ, Ωραια πραγματα οπως παντα. Το 2ο στο 2ο βιντεο μαμει παρα το λαθακι (το διορθωνουμε στα προτουλς) :) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Haris Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχω λόγια... Δεν πιστεύω να σε πειράζει να σου κλέψω κανα-δυο licks (άσχετα με το ότι θα μου πάρει κανα δίμηνο να τα βγάλω ;D). Something Wicked This Way Comes
kapdrums Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχω λόγια... Δεν πιστεύω να σε πειράζει να σου κλέψω κανα-δυο licks (άσχετα με το ότι θα μου πάρει κανα δίμηνο να τα βγάλω ;D). χα!δεν χρειαζεται να τα κλεψεις,στα χαριζω ;D...(κι εγω κλεμμενα ταχω.. ;))
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2011 αντε και το δευτερο μερς..φιλε διονυση ειναι γραμμενο με το zoom q3 hd(τοχα ομως οπως ειπα σε χαμηλη αναλυση για να χωρεσει στην καρτα...) άψογος.... www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
chrisvek Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Άψογος Mike...Μπράβο!Μια ερώτηση μόνο επειδή φαίνεται η καμερούλα να γράφει μια χαρά,ποιο μοντέλο απο όλα της zoom είναι?Έχω παρατηρήσει οτι όσο περνάει ο καιρός βγάζει κάτι τρελά bundles,που κατά την γνώμη μου αξίζουν γιατί απλά την στήνεις όπου και όπως θες... Θενκς ιν αντβάνς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση