kapdrums Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 ντεμπουταρισα του zoom σε λαιβ πρωτη φορα...χρησιμοποιησα χαμηλοτερη αναλυση για να φτασει η καρτα... για ντραμερς και μονο... ;) highlights from technopolis 5/9/11
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραιο ταμπουρο (what is it please? ;D) Τι βλεπω? 24αρα κασα και καθολου τομ? ΩΡΑΙΑ πραματα! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
hot_sauce Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 παιδιά κάνατε απίστευτο λάιβ.... από τα εισιτήρια που τα πληρώνεις και πραγματικά αισθάνεσαι πως πήρες πίσω και με το παραπάνω την αξία του..... συγχαρητήρια!
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Απαντάω ως drummer. ;D Ότι μαμάς το έχουμε ξαναπεί! Να προτείνω εγώ κάτι! Αφού έχεις που έχεις στημένα τα μικρόφωνα, για δεν παίρνεις ήχο από την κονσόλα και με μια κάμερα HD (100 € πλέον..και λιγότερο υπάρχουν photo cameras που γράφουν εκπληκτικά HD) να βελτιώσεις 100% ήχο και εικόνα; Θα μου πεις που να συγχρονίζω; Ένα take είναι bro…piece of cake! Δε λέω καλό το zoom γι’ αυτό που είναι….αλλά όχι για την κατηγορία σου ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
WrTsXxx Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 εξαιρετικός όπως πάντα! ειδικά το παίξιμο γύρω στο 6:30 μου αρέσει πάρα πολύ! έτσι θα ήθελα να παίζω κι εγώ. Δε λέω καλό το zoom γι’ αυτό που είναι….αλλά όχι για την κατηγορία σου ;) Συμφωνώ. Σίγουρα γίνεται και καλύτερο βίντεο με λίίίγο περισσότερο κόπο... για ντραμερς και μονο... ;) εδώ θα διαφωνήσω ;) περιμένουμε το παρτ2 φβ/snoozeloop
vagelism Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Loose and Colourfull!!!!! well done Μιχαλη.
stefanos Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 to snare πρέπει να είναι ενα pearl masters mahogany limited edition. είναι πραγματι? καλα, για το παίξιμο... πάντα εξαιρετικό! στους κυκλους θετικης ανατροφοδοτησης
kapdrums Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 to snare πρέπει να είναι ενα pearl masters mahogany limited edition. είναι πραγματι? καλα, για το παίξιμο... πάντα εξαιρετικό! σωστο...με πατενταρισμενο μαφλαρισμα και ΟΧΙ σφιχτη χορδιερα... ;) Ωραιο ταμπουρο (what is it please? ;D) Τι βλεπω? 24αρα κασα και καθολου τομ? ΩΡΑΙΑ πραματα! ετσι....αν και να σου πω...οχι οτι μουλειψε πολυ,αλλα ενα 12χ8 σε βαση ταμπουρου με ψηνει... :) οσο για την ποιοτητα...ειπαμε τοχα σε χαμηλη αναλυση...περα απο αυτο,οταν παιζω λαιβ ειναι τοσα αυτα που εχω να ασχοληθω που δεν εχω ουτε χρονο ουτε ενεργεια για παραπανω... ;) εξαλλου οποιος θελει καλυτερη ποιοτητα μπορει να βιωσει δε ρηαλ θινγκ ιν περσον ;) ;) ;D ;D ;D 8) 8) Loose and Colourfull!!!!! well done Μιχαλη. ευχαριστω,οπως και τους υπολοιπους(α βαγγελη επιασα δουλεια ετσι?μην ξεχνιομαστε... ;))
nkod Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Mr. Kapdrums πολλά μπράβο. Εξαιρετικό παίξιμο... simple and out-of-the-box... απλά τέλειο... Give me the freedom to destroy, Give me radioactive toy.
greekdrums Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 εξαιρετικο παιξιμο φιλε μαικ.ευγε!! χαμογελακι 4.45 ;) και η καμεριτσα μια χαρα γραφει.... www.autokanelis.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση