Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Γεια σας !!! ψαχνω για φτηνο πολυεφφε ... δεν εχω θεμα αν δεν εχει distrotion η delay ... αυτα που θελω να εχει ειναι Chorus/ Flanger/ Phaser/Reverb αμα εχει και κατι επιπλεον δεν εχω θεμα ....

ενισχυτης bugera v 22

κιθαρα GIBSON LES PAUL STUDIO LIMITED WBCR

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Δημοσιευμένο

Γεια σας !!! ψαχνω για φτηνο πολυεφφε ... δεν εχω θεμα αν δεν εχει distrotion η delay ... αυτα που θελω να εχει ειναι Chorus/ Flanger/ Phaser/Reverb αμα εχει και κατι επιπλεον δεν εχω θεμα ....

ενισχυτης bugera v 22

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Την εχω και εγω πανφτινη zoom g1xn thomann.de 68 euros

ποιο ποιοτηκη ειναι η boss me-25 με 148 apo thomann που εχει επισης και 38 δευτ.λουπα

και οι 2 εχουν τα εφφε που θες και παραπανω....

Δημοσιευμένο

ενισχυτης bugera v 22

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Πόσα εφφέ ταυτόχρονα χρειάζεσαι;

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Δημοσιευμένο

ειναι καλη η αφης?

Come again?

εχει usb εισοδο?

Ναι, και πρόγραμμα στο PC για επεξεργασία presets. Μέσω USB λειτουργεί και σαν κάρτα ήχου.

Αυτά βέβαια θα μπορούσες να τα δεις και μόνος σου στο link που σου έδωσα.

Εχει καλα ποιοτικα εφφε η πολυ ψηφιακουρα?

Άκουσέ την. Κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη αγορά τέτοιου τύπου που έκανα εδώ και χρόνια.

ποσο και απο που?

Από το γνωστό γερμανικό μαγαζί, 175€. Πιθανώς να τη βρεις σε ανάλογη τιμή και Ελλάδα.

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Δημοσιευμένο

Come again?

Ναι, και πρόγραμμα στο PC για επεξεργασία presets. Μέσω USB λειτουργεί και σαν κάρτα ήχου.

Αυτά βέβαια θα μπορούσες να τα δεις και μόνος σου στο link που σου έδωσα.

Άκουσέ την. Κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη αγορά τέτοιου τύπου που έκανα εδώ και χρόνια.

Από το γνωστό γερμανικό μαγαζί, 175€. Πιθανώς να τη βρεις σε ανάλογη τιμή και Ελλάδα.

Ποσο  μου τη σπαει που πρεπει να βαλεις εξωτερικο expressionb pedal.....

Δημοσιευμένο

Έχεις δίκιο. 30€ είναι τρομακτικό ποσό.

δεν ειναι και τοσο τρομακτικο αλλα μου τι σπαει σε θεμα πρακτικοτητας.Αλλο ενα πεταλι να συνδεσεις αλλο ενα καλωδιο.....(ενσωματομεν0) δεν το λεω για την τιμη του καλωδιου αλλα για το μπλεξιμο με καλωδια

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...