panosprog Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Χαιρετιζω τους πληκτραδες του νοιζ και θα ηθελα τη γνωμη τους.Να ξεκαθαρισω πρωτα απ' ολα οτι ειμαι κιθαριστας αλλα μου αρεσουν παρα πολυ και τα αναλογικα πληκτρα .Ειμαι κατοχος ενος Korg microkorg και σκεφτομουν αυτες τις ημερες να το πουλησω και να το αντικαταστησω με το μονοφωνικο Dave Smith πιστευετε αξιζει?Να σημειωσω πως δεν με ενδιαφερει η πολυφωνια προτιμω για πλατες ηχους οπως mellotron ,hammond,electric piano και οχι ηχους απο συνθεσαιζερ.Αληθεια εχετε δοκιμασει το David Smith και ποια ειναι η γνωμη σας.Ευχαριστω.
panosprog Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Κανενας ρε παιδια ??? Εστω καποιος που να εχει εμπειρια με τα Dave Smith σαν synths γενικα ::)
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Guru Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Χαιρετιζω τους πληκτραδες του νοιζ και θα ηθελα τη γνωμη τους.Να ξεκαθαρισω πρωτα απ' ολα οτι ειμαι κιθαριστας αλλα μου αρεσουν παρα πολυ και τα αναλογικα πληκτρα .Ειμαι κατοχος ενος Korg microkorg και σκεφτομουν αυτες τις ημερες να το πουλησω και να το αντικαταστησω με το μονοφωνικο Dave Smith πιστευετε αξιζει?Να σημειωσω πως δεν με ενδιαφερει η πολυφωνια προτιμω για πλατες ηχους οπως mellotron ,hammond,electric piano και οχι ηχους απο συνθεσαιζερ.Αληθεια εχετε δοκιμασει το David Smith και ποια ειναι η γνωμη σας.Ευχαριστω. ? Εάν σου κάνουν οι ήχοι του Dave Smith, αγοράζεις Dave Smith. Εξαρτάται από το αν σου κάνουν - αρέσουν οι ήχοι του.
panosprog Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 ? Εάν σου κάνουν οι ήχοι του Dave Smith, αγοράζεις Dave Smith. Εξαρτάται από το αν σου κάνουν - αρέσουν οι ήχοι του. To στυλ το οποιο θα το χρησιμοποιω θα ειναι για solos 70's prog rock μεχρι την πιο ηλεκτρονικη του μορφη Tangerine Dream.
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Guru Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Οπότε αυτό που λες γιά πλάτες, άκυρο. Σωστά;
panosprog Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Οπότε αυτό που λες γιά πλάτες, άκυρο. Σωστά; Μα δεν θα το χρησιμοποιω για πλατες αλλα χρησιμοποιω καποια vst με ηχους mellotron,hammond,electric piano μεχρι στο μελλον να μπορεσω να χτυπησω κατι σε hardware γι'αυτη τη δουλεια.Απλα μου αρεσει η χρηση των μονοφωνικων και οχι τα strings των πολυφωνικων .Ενταξει να μην ειμαι και απολυτος ισως καποιο Solina string ensemble η κατι παρομοιο αλλα και παλι με φειδω ,απλα μου αρεσουν τα mellotron ,hammond ,farfisa,electric piano με τα αναλογα effects καλυτερα μεσα σε μια μπαντα ;D
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Guru Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 o.k. κατάλαβα. Αν το έχεις ακούσει και όντως σου κάνουν οι ήχοι του (σαν χροιά) γι'αυτό που θέλεις, τότε προχωράς.
bloody_sunday Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Έκανες μια αναζήτηση για προηγούμενα θρεντ πάνω στο Mopho? Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση