Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλησπερα.θα ηθελα να αφησω μια εμπειρια μου εδω που θα βοηθησει πιστευω και τους μελλοντικους κατοχους του NS-2.Το παρελαβα εχτες.Ανηπομονουσα πολυ και ετσι το εβαλα στο τερμα σαν Noise gate.Δεν εβγαλε πολυ θορυβο αλλα μετα δοκιμασα να περασω το Ds-1,Md-2 απο το send/return.Φυσικα χρησιμοποιω Μια στρατοκαστερ με μονους.εβαλα θεση γεφυρας και ολες τις ρυθμισεις των παραπανω πεταλιων στο 12 oc'lock εκτος απο το Distortion του MD-2.Δεν εχω παραπονο.Τα κατεπνιξε οοοοοοολα!!!!!  :o :o :o

Μερικοι μπορει να παραπονεθουν οτι το NS-2 suckαρει τον τονο και οτι αν το treshold ειναι πανω απο 1-2 oc'lock τοτε κανει πολυ συντομες παυσεις.Αν εχετε αυτα τα 2 παραπονα παρτε ενα Ge-7 και ενα Cs-3 και καθαρισατε!Επισης το equalizer και το  sustainer οπως και το reverb και delay μπαινουν παντα στο output του πεταλιου!!(Τι στο καλο μας κοροιδευει?Α ναι μωρε εδω λεει μετα το πεταλι να μπουνε αυτα τα 3!!!)

Κανει τρομερη δουλεια!!!για τα 95 ευρα που εδωσα χαλαλι.

Επισης ηθελα να σημειωσω οτι υπαρχουν και αλλα πεταλια (mxr smart game,mxr m195,Isp decimator κλπ) τα οποια ΔΕΝ εχουν send/return facility!  >:( (Ναι σιγα μην πληρωσω 270 ευρα για το Decimator G string!) Αυτα που δεν εχουν send/return ειναι λιγοτερο αποτελεσματικα οσο ανεβαινει ο θορυβος.

Καλες αγορες!  ;D ;D ;D

Δημοσιευμένο

Με γεια!

Αυτα που δεν εχουν send/return ειναι λιγοτερο αποτελεσματικα οσο ανεβαινει ο θορυβος.

Αυτή είναι μια γενίκευση που μου φαίνεται κάπως υπερβολική και λίγο αστήρικτη, μιας και το noise gate που διαθέτει το ΤC Nova Dynamics μου επίσης δεν έχει κάτι τέτοιο αλλά κατορθώνει να είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε αυτό τον τομέα (σε πεταλάκι - δεν το έχω βάλει δίπλα δίπλα με ρακ, αν και υπάρχει η δυνατότητα).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημοσιευμένο

Άν το χρησιμοποιήσεις σωστά το ΝS-2 με όλες τις υποδοχές του και διαβάζοντας το manual του, τότε όλα καλά θα πάνε. Προσωπικά δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα με το πεταλάκι, αντιθέτως έκανε άψογα την δουλειά του χωρίς να έχω tone sucking ακόμα και με συνδιασμό true bypass και non true bypass πεταλάκια. Εγώ τα είχα με αυτή την σειρά: guitar>>tuner>>booster>>ns-2 input>>ns-2 output>>delay>>amplifier  Και μετά: ns-2 send>>wahwah>>compressor>>overdrive + distrortion>>equalizer>>phaser>>chorus>>ns-2 return.

Y.Γ. Παραθέτω και μία παλιά και γελία φωτογραφία με την παραπάνω σειρά των πεταλιών.

picture005zs.jpg.19423c4bb21f55003003e79a6b54c588.jpg

The player makes the guitar, not the opposite.

Δημοσιευμένο

Εχω χρησιμοποιησει και τα 3...

Στο NS-2 και τη loop συνδεσμολογια...

Αποτελεσματα...

Το NS-2 ηταν το χειροτερο απο τα 3...(ισως φαινεται και η ηλικια του) ειδικα η loop συνδεσμολογια "ετρωγε" τα παντα σχεδον...

Το decimator και το smart gate ηταν περιπου παρομοια με το smart gate να ειναι ελαχιστα πιο "διαφανες"...

Συμπερασμα:Και τα 3 οπως ολα τα noise gates αλλοιωνουν τον ηχο σου...ειδικα αν τα βαζεις στο input του ενισχυτη...επιπλεον αχρηστευουν τη λειτουργια του volume...(χρειαζεται σε καποιες φασεις...).

Ενα ποιοτικο καλωδιο και απομακρυνση απο τον ενισχυτη τουλαχιστον 4-5 μετρα νομιζω οτι ειναι αρκετα...

Εγω τουλαχιστον στον 6262,ενισχυτη που βγαζει ΠΟΛΥ θορυβο δεν χρησιμοποιω τιποτα...δε χρειαζεται...

Δημοσιευμένο

Όλα τα Noise Gate σου κόβουν sustain...

Σου κόβουν ναί, άμα έχεις πάντως σε χαμηλό threshold το ns-2 (μεχρι το πολύ στο μισό-12:00) και χρησιμοποιείς κανένα compressor/sustainer τότε no problemo.

Δημοσιευμένο

Σου κόβουν ναί, άμα έχεις πάντως σε χαμηλό threshold το ns-2 (μεχρι το πολύ στο μισό-12:00) και χρησιμοποιείς κανένα compressor/sustainer τότε no problemo.

Αν ειναι να βαλω αλλο ενα θορυβωδες πεταλι(κομπρεσορας) για να δουλεψει το πεταλι που υποτιθεται απομακρυνει θορυβο... :-\ :-\ :-\ :-\

Για μενα καλυτερα τιποτα...

Δημοσιευμένο

Αν ειναι να βαλω αλλο ενα θορυβωδες πεταλι(κομπρεσορας) για να δουλεψει το πεταλι που υποτιθεται απομακρυνει θορυβο... :-\ :-\ :-\ :-\

Για μενα καλυτερα τιποτα...

Καταλαβαίνω τί λές και συμφωνώ. Απλά το συγκεκριμένο του Jam (το dynassor) ήταν καταπληκτικό και δεν μου έκανε σχεδόν καθόλου θόρυβο (όσο και περίεργο και άν ακούγεται αυτό). Τί να πώ...σε εμένα μιά χαρά ήταν το αποτέλεσμα,μπορεί να μου έκατσαν καλά πεταλάκια σε συνδιασμό με την κιθάρα και τον πρώην ενισχυτή μου!Αnyway...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...