Deadmeat Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 1. (neck)...wow man, I am in to it!!!Ι'm feeling it!!! 2. (n+m)...100% pure chocolate maaaan!!! 3. (middle)...μιά μπύρα για slide παρακαλώ!!! 4. (m+b)...τα δόντια μου πάνε να σπάσουνε απο την ευτυχία!!! 5. (bridge)...πάει μέχρι το 11 ο ενισχυτής ρέ;;;!!! Και τώρα ότι νά'ναι καλλιτέχνες που μου έρχονται στο μυαλό: 1.Jimi 2.SRV 3.Galagher 4.Albert Lee 5.Angus Young για την τρέλα (ok τριθέσιος ειναι αυτός) και Andy Timmons για την ηχάρα! The player makes the guitar, not the opposite.
Dnightshade Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ξεχάσατε τις "ενδιαμεσες των ενδιαμέσων θέσεις" ;D (εκεί που ο διακόπτης είναι ασταθης πριν κλειδώσει στην επόμενη θέση)
if_it_is Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 5.Angus Young για την τρέλα (ok τριθέσιος ειναι αυτός) και Andy Timmons για την ηχάρα! ηχάρα ο Timmons αλλά όχι με μονοπήνιο.
Deadmeat Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 ηχάρα ο Timmons αλλά όχι με μονοπήνιο. Σωστόστ!!!Το ξέχασα ότι έχει τον ΑΤ-1 ο Andy. Οπότε σε αυτήν την θέση θα βάλω τον Μark Knopfler και τον Jimi ξανά!!! The player makes the guitar, not the opposite.
schreivox Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Οπότε σε αυτήν την θέση θα βάλω τον Μark Knopfler και τον Jimi ξανά!!! Και τον Jeff Beck, που παίζει ως επί τον πλείστον bridge
comealot Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 1. Δεν-έχει-σημασία-αν-δεν-έχεις-ενισχυτή-θέση 2. Δεν-έχει-σημασία-αν-δεν-έχεις-ενισχυτή-θέση 3. Δεν-έχει-σημασία-αν-δεν-έχεις-ενισχυτή-θέση 4. Δεν-έχει-σημασία-αν-δεν-έχεις-ενισχυτή-θέση 5. Δεν-έχει-σημασία-αν-δεν-έχεις-ενισχυτή-θέση :'( Τον πήρε η αδερφή μου επειδή την ξύπνησα 1μιση το μεσημέρι (παντόφλα alert)... Καλά,κι εσύ μωρή τι μου γυρνάς 4 τα χαράματα?Κι εμείς ξενυχτάμε αλλά μέχρι τις 12 έχει γίνει γαρίδα το μάτι! Τέεεεσπα..συνεχίστε εσείς :P
Freebee Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 1. Neck: Πολλές μεσαίες, άμα ήθελα τόσες θά'παιρνα καμιά... Les Paul 2. Ν+Μ: Blues για ακαδημαϊκούς 3. Middle: Μια χαρά για όλα - η χρυσή τομή 4. M+B: Μα... η καρεκλάδικη βέβαια 5. Bridge: Punk (με πολλά γκάζια) If it's worth doing, it's worth overdoing
Reborn Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Βάση της δικής μου Strat: 1)Ότι πιο όμορφη και χαρακτηριστική strato-θέση 2)Δεν έχω την παραμικρή ιδέα-θέση 3)Γύρος απ'όλα-θέση 4)Τώρα συνειδητοποίησα πως υπάρχει-θέση 5)Fender Bridge - ΘΕΣΗ(Αυτό τα λέει όλα)
yngwie_m Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 1: Καλός για καθαρά. 2: Σ' αυτόν καταλήγω τελικά όταν παίζω καθαρά!!!! 3: Play that funky music, white boy!!! 4: Εεεε.... δε μου 'ρχεται!!! 5: Έχω βάλει τον FRED οπότε stay true, stay heavy ::) I'm a bomb technician.If you see me run try to keep up.
argytar Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 1. Neck - τονική Νιρβάνα SRV meets Jimi Roll off the tone και είσαι ο Σαντάνας 2.Ν+Μ - ξεχασμένες καθαρές βόλτες με sparkle και σκάσιμο 3.Μ Εδώ είμαστε (κάποτε είχα μια στρατ μόνο με middle και δεν της έλλειπε τίποτιζ) blues! 4.Μ+Β Mark knopfler baby + country time 5.Lindy Fralin με bridge plate ... στα μούτρα σας κύριε (που λεγε παλια ο Αλ.Μπουνιάς) (6) Blend pot στην 5 και 1 έχεις neck+ bridge παράλληλα και στην 3 όλους μαζί παράλληλα το 5 είναι κοντά στον αγαπημένο ΣΦ τέλε ήχο μην ξεχνάμε callaham tremolo και rosewood neck ''It's dark and we're wearing sunglasses''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση