bluesman Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 αυτός είσαι! ;D για να βρουμε τις αλλες 4...!!! 1. 2. 3. 4. καρεκλο-θεση 5. ....κοπιαστε ! IF THE SHIT FITS , WEAR IT
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 1.Καλος ηχος αν θες να εισαι Bro απο το Μισσισιπη (neck) 2.Τι ΑΗΔΙΑ ειναι αυτη!!??? (n+m) 3.ΜΑΜΩ τους ηχους,γιατι δεν εβαζαν μονο ενα μεσαιο μαγνητη να ειναι και πιο φτηνη η κιθαρα? 4. καρεκλο-θεση (m+b) (σταθερη αξια) 5. ΠΛΑΚΑ με κανεις???που ειναι η τελε μου? (b) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
bluesman Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 1.Καλος ηχος αν θες να εισαι Bro απο το Μισσισιπη (neck) 2.Τι ΑΗΔΙΑ ειναι αυτη!!??? (n+m) 3.ΜΑΜΩ τους ηχους,γιατι δεν εβαζαν μονο ενα μεσαιο μαγνητη να ειναι και πιο φτηνη η κιθαρα? 4. καρεκλο-θεση (m+b) (σταθερη αξια) 5. ΠΛΑΚΑ με κανεις???που ειναι η τελε μου? (b) 1. i got the blues -θεση 2. γαμωτο παλι χτυπησα κατα λαθος το διακοπτη - θεση 3. θεση για jazz 4. γκιουραπα - θεση 5. βρωμικη - θεση IF THE SHIT FITS , WEAR IT
if_it_is Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 4. γκιουραπα - θεση Χαχαχαχαχαχαχαχαχα! 1.Jazzo-Blueso στρογγυλή - θέση! 2.Little wing - Sultans Of Swing -θέση 3.αν δεν έχεις ακουστική - θέση! 4.γκιουραπα εντελώς! 5.κλειστή μύτη - στρουμφοθέση.
stavrilian Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 1. Gilmour-οθεση 2. Λαθος θέση 3. Ολα τα παιζω και ακουγομαι παντα-θέση ( η πιο ευελικτη θεση της στρατ) 4. Ο καφές σου έχει κρυώσει-θέση 5. Θέση για λίγους ;)
Jazzjoker Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 1. "Νταξ'" θέση 2. "Η μισή ιστορία της στρατ γράφτηκε εδώ" θέση 3. "Από τότε που βγήκε ο πενταθέσιος με ξεχάσανε, κακό του κεφαλιού τους" θέση 4. "Κι εδώ η άλλη μισή" θέση 5. "Μπα, για δες. Πάει και πιο κάτω" θέση Ενωμοτάρχης
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Αν όμως έχεις 57/62 (IMHO και YMMV) (στα καθαρά) 1. Τι ωραίος ήχος... 2. Τι ωραίος ήχος... 3. Τι ωραίος ήχος... 4. Τι ωραίος ήχος... 5. Τι ωραίος ήχος... (στα βρώμικα) 1. Γ@μώ το βζζζ μου μέσα (αλλά τι ωραίος ήχος) 2. Γ@μώ το βζζζ μου μέσα (αλλά τι ωραίος ήχος) 3. Γ@μώ το βζζζ μου μέσα (αλλά τι ωραίος ήχος) 4. Γ@μώ το βζζζ μου μέσα (αλλά τι ωραίος ήχος) 5. Γ@μώ το βζζζ μου μέσα (αλλά τι ωραίος ήχος) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
teolab Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 1. Η κάνουλα με το μέλι' θέση 2. Η κρέμα-σοκολάτα' θέση 3. Η 'χτυπάει συνέχεια η πένα μου' θέση 4. Η 'κοροϊδεύω τον εαυτό μου οτι παίζω με humbucker' θέση 5. Η ' εδώ ψάχνω το drive μου' θέση
fenderiarhs Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 5. Η μπαντα που παιζει τα παντα 4. Η μπαντα του χωριου 3. η μπαντανα μου 2. Η συμφωνικη ορχηστρα της Βιεννης, του Βερολινου και της Νεας Υορκης. 1. που ειναι η ξυριστικη μου (στα καθαρα)? Το ξυραφακι μου (στα βρωμικα) 2 things are infinite:the universe&human stupidity
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Πειραζει που εγω ξεκιναω την αριθμηση απο bridge? ::)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση