Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

η σε καποιο επιπλο να μπορει να μπεινει μεσα και να κλεινει

εχω χασει εναν vox pathfinder απο τετοια μ...

Επειδη προσφατως ανακαινισα το σπιτι μου ...και ειχα μαγκα ξυλουργο εφτιαξα μια ντουλαπα στη κρεβατοκαμαρα συρρομενη οπου το ενα μερος της εχει διαμορφωθει και χωραει κρεμασμενες- σε ειδικες κιθαροκρεμαστρες αγορασμενες απο thomann - 3 ηλεκτρικες , 1 ακουστικη , ενας vox καθως και ολα τα παρελκομενα ....με κλειδαρια εξωτερικη...διοτι οτι γυαλιζει και εχει και κουμπια ειναι οτι πρεπει !!!

Ο γιος μου οταν εβγαλε δοντια εφαγε  μεσα σε 3 μερες  ενα σκαμνι της fender που το ειχα 3 χρονια.....!

IF THE SHIT FITS    ,  WEAR IT

Δημοσιευμένο

αν εχεις παιδακια η μικρους επισκεπτες συχνα στο σπιτι ....φτιαξε καμια ντουλαπα να τα κρυβεις

Ευτυχως τα παιδια μου ειναι 8 και 12, και ειναι εκπαιδευμενα, οταν αγγιζουν οτι δεν πρεπει, πεφτει ποινη. ;D

Εχω μια ντουλαπα  πολυ μεγαλη σε βαθος και χωρο σε υψος, αλλα μολις για 1-2 εκατοστα δεν χωραει το πλατος του ενισχυτη. Ειναι 60αρι πλατος και εσωτερικα ειναι 56,5. Ασε που λυπαμαι να το βαλω μεσα, θελω να το βλεπω.

Το θεμα για μενα ειναι να μη τον κρυψω, να κανει αισθητη την παρουσια του, να εδραιωσει την θεση του και το παιξιμο κιθαρας να λαβει θεση στην καθημερινοτητα του σπιτιου μου, οπως εχει λαβει τον τελευταιο χρονο, μετα απο αρκετα χρονια απουσιας.

Ετσι, βρηκε την θεση του ευτυχως και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι και το κυριοτερο, δεν μπορω να τον χορτασω, παιζω οσο πιο πολυ μπορω και στα ορια της ανεκτης εντασης... ::)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...