kardc Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 οχι ,γιατι να ειναι? Επειδή χρησιμοποιείται το lock button σαν μπούσουλας για το πόσο βιδωμένο θα είναι το ελατήριο του vibrato. Το ξέρω ότι δεν είναι το lock για αυτό, αλλά για να μην ξεκουρδίζει όταν σπάει χορδή κ.λ.π. Χωρίς αυτό όμως πώς θα ξέρεις πόσο βίδωμα θέλει το ελατήριο; Ή επειδή δεν σε νοιάζει το κλείδωμα, το σφίγγεις όσο να 'ναι;
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Αν ξερεις πως να ρυθμιζεις το τρεμολο της jm δεν χρειαζεται το lock button το κανεις με το feel... ;D αλλα μη λεμε τωρα και ολα τα μυστικα μας... ;D Παντως εχεις δικιο ο "σωστος" τροπος ειναι με τη χρηση του lock button,φανταζομαι ομως οτι θα τα εχουν ρυθμισει απο το εργοστασιο (σε αυτη που δοκιμασα ηταν σουπερ το τρεμολακι) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Reborn Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Να γίνω λίγο πρίχτης? ;D J. Mascis Jazzmaster ή Classic Player Jazzmaster? ;D ;D
ndnikola Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Δεν γίνεσαι πρήχτης. Καλό είναι να τις δοκιμάσεις και τις δύο (δεν έχω ακούσει/παίξει την classic player, για να εκφέρω άποψη)! Ευτυχώς η μία βρίσκεται σίγουρα στην Αθήνα για να διαπιστώσεις από κοντά εαν σου κάνει. http://www.lustinger.com/
bloody_sunday Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Για εμένα είναι ευτυχής συγκυρία που αποφάσισαν να φτιάξουν τέτοια Jazzmaster, γιατί μέχρι πρότινος σχεδίαζα να μαζέψω λεφτά για να φτιάξω μια partscaster κατ'εικόνα και ομοίωση αυτής (λινκαρισμένη στην 1η σελίδα του παρόντος, αλλά ως γνωστόν η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως): Λείπει βέβαια το maple μπράτσο αλλά αν έχετε tips για αγορά της Squier και αλλαγή του με κάποιο άλλο, θα είναι καλοδεχούμενα... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
zappa Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Welcome to the club!!! ;D Καλορίζικη www.facebook.com/pulsedot
ndnikola Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Thanks! Happy to be a member :). http://www.lustinger.com/
The Genius Loci Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Λείπει βέβαια το maple μπράτσο αλλά αν έχετε tips για αγορά της Squier και αλλαγή του με κάποιο άλλο, θα είναι καλοδεχούμενα... Το άλλο πρόβλημα είναι τα μπράτσα των Squier είναι λίγο τσουρούτικα, λεπτά και λίγο "ψεύτικα" (π.χ. τα τάστα μετά από μερικούς μήνες καλού παιξίματος ξεχάστε τα, ΔΕΝ είναι από καλό "χαρμάνι" ;D). Δεν ξέρω τι προφίλ έχει η JM αλλά δεν φαντάζομαι να είναι πιο χοντρό. Από προσωπική εμπειρία (βλ. "Signature" Tele ;D) τα μπράτσα της Allparts ταιριάζουν λουκούμι. Φαντάζομαι πάντως, αν απαιτείται "σωστό" jazzmaster μπράτσο, που έχει headstock κάπου μεταξύ του "κλασσικού 50s Strat" και της "γκουμούτσας 70s Strat", πάμε σε πιο ακριβές επιλογές (Warmoth, USACG, κλπ). Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
bloody_sunday Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ - θα το κοιτάξω... το satin finish του είναι ό,τι πρέπει, και γενικά δεν θα άγγιζα τίποτα - πόσο μάλλον να σχεδιάζω να αλλάξω διάφορα πριν καλά-καλά την αποκτήσω - αλλά αυτό θα γινόταν για λόγους αισθητικούς, άντε και στο τσακίρ κέφι καμιά αλλαγή μαγνητών (μακροπρόθεσμα, αν έβλεπα κάτι σε αυτούς που δεν μου αρέσει). Μια άλλη κούκλα πάντως που είχα δοκιμάσει παλιότερα, σχεδόν σαν δίδυμη αδελφή αυτής εδώ της Squier, την Squier Classic Vibe Duosonic, μου είχε κάνει καλή εντύπωση αλλά ο διακόπτης των μαγνητών είχε κλατάρει πάνω στα πέντε λεπτά. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
staraflur Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα.μπορει καποιος να μου πει τι διαφορα εχει αυτη η κιθαρα,απ την SQUIER JAGMASTER (BLACK)?γιατι προτιμω,αυτο το χρωμα,οκ,γουστα ειναι αυτα...α,και γιατι η μαυρη κανει 100 ευρω πιο φτηνα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση