bloody_sunday Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Εδώ και κανένα μήνα υπάρχει η φήμη για τη νέα Squier Jazzmaster J. Mascis signature, και μάλιστα ο Θωμάς μέχρι και μερικές μέρες πριν είχε και σελίδα για αυτήν που τώρα μυστηριωδώς δεν υφίσταται, και ούτε από όσο γνωρίζω έχει ανακοινωθεί επίσημα. Όμως κατά πάσα πιθανότητα είναι αυτή: Ευρωπαϊκή άφιξη, σύμφωνα με τις φήμες, κατά τον Οκτώβριο και σε τιμή μαγαζιών περίπου 360 με 390 ευρώ. Εδώ υπάρχει ήδη μια καταχώρηση: http://www.hebasound.de/shop/product_info.php?products_id=9924 ...και αναφέρoνται specs: Body: Basswood Body Shape: Jazzmaster® Series: Artist Models Neck: Maple, "C" Shape Fingerboard: Rosewood Fingerboard Radius: 9.5" (24.1 cm) Frets: 21, Jumbo Frets Scale Length: 25.5" (64.8 cm) Nut Width: 1.675" (42.5 mm) Hardware: Chrome Tuning Keys: Vintage Style Bridge: Adjusto-Matic™ Bridge with Vintage Style "Floating" Tremolo Tailpiece Pickguard: Gold Anodized Aluminum Pickups: Jazzmaster® Single-Coil Pickup (Bridge) Jazzmaster® Single-Coil Pickup (Neck) Pickup Switching: 3-Position Toggle: Position 1. Bridge Pickup, Position 2. Bridge and Neck Pickups, (Lead Circuit), 2-Position Slide: Up: Lead Tone Circuit, Down: Rhythm Tone Circuit Controls: "Lead" Circuit: Volume, Tone. "Rhythm" Circuit: Volume, Tone Strings: NPS, .010-.046 Gauges Unique Features: J Mascis Signature on Back of Headstock, Large '60s-Style Jazzmaster Headstock, Gold and Black Squier Logo, Squier Engraved Neckplate, Aged White Plastic Parts and White Dot Position Inlays Eίχε σχολιαστεί σε μια συνέντευξη του Mascis (http://www.alrightimwrong.com/2011/02/interview-with-j-mascis-of-dinosaur-jr.html) πως θα βγει σε Squier έτσι ώστε το αντίτιμο να κρατηθεί χαμηλά. Μάλλον θα μοιάζει με αυτή του τραγουδιστή και συνθέτη των τρομερών Dinosaur Jr: Ένας συνδυασμός των πιο αγαπημένων μου χρωμάτων σε Jazzmaster (πλην του maple fretboard που θα ήθελα να έχει) και σε καταπληκτική τιμή. Νομίζω ότι μαντεύετε τη συνέχεια... ;D ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
ACHIEVEIT Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Ενδιαφερον... Φαινεται ομως η αποσταση του τρεμολο απο την γεφυρα να ειναι μειωμενη οπως στην σειρα classic player?
myster_maze Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Θα θέλαμε να μας ενημερώσεις για την συνέχεια με εντυπώσεις, κλιπ, λεπτομέρειες κτλ κτλ γιατί 360-390€ είναι τζάμπα!
zappa Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 390 + μια κατοστάρα στην καλύτερη για να έχεις ήχο jazzmaster και οχι strat και είσαι κύριος www.facebook.com/pulsedot
bloody_sunday Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 @ΑCHIEVEIT: Ναι, νομίζω πως αυτό θα είναι ακριβώς ίδιο... αν δεις στη φωτό, ο Mascis παίζει με μια Fender που έχει τη μεγαλύτερη απόσταση. Δεν με πειράζει, ίσα ίσα που δεν έχει το vibrato plate των Vintage Modified της Squier που γενικά είναι εκνευριστικά άστοχη αισθητικά: @zappa: τι εννοείς "ήχο στρατ"? @myster_maze: Mόλις έρθει η στιγμή (καλώς εχόντων των πραγμάτων), θα σας κρατήσω ανήμερους... Σημειωτέον: η κανονική Fender Mascis signature σε purple sparkle έχει εξαφανιστεί από επίσημα μαγαζιά (πλην Ιαπωνίας νομίζω) εδώ και κανένα χρόνο. Αλλά αυτή μου αρέσει περισσότερο - μοιάζει αρκετά με ένα πανάκριβο custom shop όνειρο που είχε παλιότερα το Proguitarshop: Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
zappa Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Στο παλιό μοντέλο ήταν strat μαγνήτες rehoused σε jazzmaster format και ουσιαστικά είχες strat ήχο σε jazzmaster σχήμα www.facebook.com/pulsedot
bihlas87 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Αλλά αυτή μου αρέσει περισσότερο - μοιάζει αρκετά με ένα πανάκριβο custom shop όνειρο που είχε παλιότερα το Proguitarshop: Φετίχ, από τις πιο sexy δημιουργίες σε έξι χορδές. Η squier δυστυχώς βάζει πορτοκαλίζον anodized pickguard, στην classic vibe strat που έχω τουλάχιστον, και σε συνδιασμό με το αστραφτερό olympic white δείχνει φτηνιάρικη :-\
The Genius Loci Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Η Jazzmaster δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από τις προτιμήσεις μου σαν κιθάρα αλλά σαν σχήμα πιθανώς είναι από τα πιο πετυχημένα που έχουν κυκλοφορήσει, EVER. ;) Ίσως με Lawrence L-90..... χμμμμμ.... ;D Ωραία μαγκιά της Squier αυτή με τις "signature" κιθάρες... δεν είχε βγάλει και μια Strat σε Fiesta Red? Μια παράμετρος που μπορεί να δυσκολέψει κάποιους πάντως, είναι πως τα μπράτσα των Squier είναι κάπως λεπτά, όχι σρεντο-style, αλλά πάντως "ψωμί" δεν έχουν. Είναι πολύ τίμια (όπως και ολόκληρες οι κιθάρες) για τα λεφτά τους πάντως. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
myster_maze Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Φετίχ, από τις πιο sexy δημιουργίες σε έξι χορδές. Η squier δυστυχώς βάζει πορτοκαλίζον anodized pickguard, στην classic vibe strat που έχω τουλάχιστον, και σε συνδιασμό με το αστραφτερό olympic white δείχνει φτηνιάρικη :-\ Αυτά είναι τα άσχημα με τα "φτηνά" μοντέλα. Οπότε αν θες άλλο pickguard, άλλους μαγνήτες, άλλη γέφυρα, άλλο tremolo (για να μην πέφτει), άλλα ηλεκτρικά, αρχίζει να μην συμφέρει το πράμα.
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Στο παλιό μοντέλο ήταν strat μαγνήτες rehoused σε jazzmaster format και ουσιαστικά είχες strat ήχο σε jazzmaster σχήμα Ακριβως τα ιαπωνικα μοντελλα τετοιους μαγνητες φορουσαν/φορανε ,βεβαια δεν ακουγονται ακριβως σαν strat (αλλη γεφυρα,τρεμολο,γωνιες χορδης κτλ) αλλα 100% σαν jazzmaster σιγουρα δεν ακουγονται,αντιθετα οι CP εχουν κανονικους (ετσω λιγο πιο hot) μαγνητες jm/jg Η Jazzmaster δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από τις προτιμήσεις μου σαν κιθάρα αλλά σαν σχήμα πιθανώς είναι από τα πιο πετυχημένα που έχουν κυκλοφορήσει, EVER σαφεστατα τα πλεον εργονομικο (και φυσικα ομορφοτερο) σχημα,η κιθαρα ειναι σαν κομματι απο το σωμα σου και ολα ειναι στη σωστη θεση,ασε που εχει την τελεια ισορροπια. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση