kostaras75 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Αυτα ειναι τα ασχημα φιλε :-\...τουλαχιστον Πανο εισαι εδω και παιζεις και σε εχουν και οι δικοι σου ανθρωποι μαζι τους :)...αποφευχθηκαν τα χειροτερα. Να'σαι καλα απο εδω και περα :)...δεν εχω να πω κατι αλλο.....παντα γερος ;)
hyperpanos Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Αυτα ειναι τα ασχημα φιλε :-\...τουλαχιστον Πανο εισαι εδω και παιζεις και σε εχουν και οι δικοι σου ανθρωποι μαζι τους :)...αποφευχθηκαν τα χειροτερα. Να'σαι καλα απο εδω και περα :)...δεν εχω να πω κατι αλλο.....παντα γερος ;) όχι μόνο γερός ;), κυριολεκτικά σιδερένιος ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!!
December Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 όχι μόνο γερός ;), κυριολεκτικά σιδερένιος ;D ;D ;D The Bionic Man? Καλυτερα και απο πριν φανταζομαι. ;D ;D Νασαι καλα και να προσεχεις !!
John Goumis Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Μου κάνει αίσθηση που ο τύπος παίζει γρήγορα αλλά δεν ''κούνησε'' καθόλου το μικρό του δάχτυλο...chicken-picking - countro-shredding γαρ ;D Θεός πάντως.. 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση