Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 213
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο
Ευγε νεε μου!

ΤΟ αυτοκινητο !

τωρα που θα μου δωσεις "χοντρο χαρτι" για τα ραδιοφωνικα σποτακια που θα σου γραψω' date='θα την παρω επιτελους 30 χρονια την χαλβαδιαζω!! :lol:[/quote']

Τι θες? Χρημα η την 300sl Gullwing σε ασημι χρωμα με μπορντω σαλονι???

Δημοσιευμένο
Ευγε νεε μου!

ΤΟ αυτοκινητο !

τωρα που θα μου δωσεις "χοντρο χαρτι" για τα ραδιοφωνικα σποτακια που θα σου γραψω' date='θα την παρω επιτελους 30 χρονια την χαλβαδιαζω!! :lol:[/quote']

Τι θες? Χρημα η την 300sl Gullwing σε ασημι χρωμα με μπορντω σαλονι???

την 300sl βεβαια για να τη βγαζω ανοιχτη στην παρανοϊκη κινηση της Αθηνας & να παρηγοριεμαι που ειμαι κολλημενος στο φαναρι 2 ωρες με τους 300 ιππους της να με γαργαλανε διαμαρτυρομενοι... :lol: (βεβαια απο κατι αλλους γελοιους που κυκλοφορουνε με Ferrari & κτηνωδη SUV καλυτερος θα ειμαι & πολυ πιο vintage... :lol: )

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Παίδες μην το συζητάτε, η mercedes ήταν και είναι η πρωτοπόρος στην ασφάλεια. Πρώτη τα κάνει αυτή και όλοι οι υπόλοιποι απλώς αντιγράφουν μετά.

Ένα στουντιάκι στην Οίτη...

Δημοσιευμένο

SF σκέφεσαι να βγάλεις και άδεια "αγροτικού" για το μερτσεντέ; Όπως οι "φτωχοί" με τα πορσικά και τα φερράρια, you know what I mean...

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημοσιευμένο
Οι Μερσεντέ ήταν' date=' είναι και θα είναι οι χειρότεροι [b']ΚΟΥΒΑΔΕΣ [/b]που είχε ποτέ κάποιος το θράσσος να ονομάσει αυτοκίνητα σ'αυτό τον πλανήτη.

Case closed.

:evil: :lol: :lol: :lol:

ενταξ τοτε...........................

βαλε στη ιδια κατηγορια και τις porsche &ferrari ........μα να μην εχουν επαρκη χωρο στο πισω καθισμα??????? :oops: ......αμ το αλλο, πορτμπαγκαζ ειναι αυτο??????????.... :D :D :D :D

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Δημοσιευμένο

Ώραιο και αυτό το αμαξάκι....

alfa_romeo_alfa_giulietta_spider_veloce_08013_0001_01_02_02.jpg

Και δεν είναι και τόσο απρόσιτο...

Πάντως κατα την γνώμη μου το πιό στυλάτο μέσο μεταφοράς είναι οι vespes...

Δεν είναι κούκλες....?

Time is just a fraction of the sine.......

Δημοσιευμένο

Το καλυτερο αυτοκινητο ειναι ενα μπλε προς πρασινο polo μοντελο του 2004.Τελευταια φορα το ειδα κατω απτο σπιτι μου νομιζω

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...