MK_fan Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Ο ενισχυτης με καλυπτει απολυτα αφου εχει τεραστιο ευρος ηχοχρωματων και τονικοτητων ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ!μαλλον ειμαι ασχετος...καμια ιδεα?
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Εγω θα επαιρνα μια 1Χ12 καμπινα για να μη κουβαλαω ογκωδη πραματα , θα της εβαζα ενα ισχυρο μεγαφωνο (κανα 150αρι Eminence Tonker ) και θα ημουν πασας. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
The Genius Loci Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Καλά... μην ακούς τον SF, είναι γέροντας με αθριτικά και γι'αυτό προτιμάει τις ποκοπίκο καμπίνες. :P :P Σοβαρά τώρα, η 2Χ12" δεν είναι και ΤΟΣΟ βαριά για κουβαλήματα. Αν σου φαίνεται βαριά πάρε combo ενισχυτή. Κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη all-around επιλογή και ηχητικά και πρακτικά. Καλό θα ήταν να ακούσεις για να καταλάβεις τι σου κάνει. Για παράδειγμα, μια 1Χ12 με "τέρας" μεγάφωνο (σαν αυτές που προτείνει ο Γέροντας) είναι πολύ κατευθυντικές και, κατά τη γνώμη μου, "ξερές" (ειδικά αν είναι closed back). Αν παίζεις με πολλά εφφέ είναι μια χαρά πάντως. Δική σου επιλογή. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Και η δικια της καμπινα (που κακα τα ψεμματα ειναι και η πιο ΟΜΟΡΦΗ για αυτον τον ενισχυτη) μια χαρα φαινεται και δεν ειναι και τερας. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Τα 50 βατ δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσεις ποτέ και πουθενά. Αυτό δεν στέκει. Σαν περίληψη των τριανταεφτά χιλιάδων συζητήσεων - παπαριών των fora, δεν είναι απίθανο να χρησιμοποιηθούν (σε πολύ μικρότερο ποσοστό φυσικά από τα υπόλοιπα θηρία), απλά η ευκαιρία μπορεί να μην του παρουσιαστεί εν μέσω μικροσκοπικών μπαρακίων και προβών 7-νομά-σε-ένα-δωμά. Η λογική "πάρε-βατ-να-έχεις" ήταν πάντοτε λανθασμένη και ανεδαφική (ειδικά στην Ελλάδα του παραλογισμού τύπου "μέταλ & ατενιουέιτορ"), όμως επίσης δεν σημαίνει ότι αυτόματα αποχαιρετούμε οτιδήποτε άνω των 20 βατ. εχει κυκλοφορησει οτι οι VOX ειναι "ΣΤΕΓΝΟΙ" ενισχυτες...ισχυει? Tι εννοείς ακριβώς "στεγνοί"? Αυτό που σου προσφέρουν είναι αυτό που βλέπεις στα specs. Kαι αν δεν σου φτάνει, πάντα υπάρχουν τα έξτρα εφφέ, είτε σε πετάλια είτε όχι. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση