Apatilos Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Just some Improvisation Ένας αυτοσχεδιασμός.Εδώ έβαλα λίγο πιο μακριά το μικρόφωνο και άλλαξα τις ρυθμίσεις του ενισχυτή σε σχέση με το προηγούμενο μου κομμάτι.Πιστεύω ότι ακούγεται καλύτερα η κιθάρα πλεον
kostaras75 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Χρειαζονται ολα πολληηηηηηηηηηη δουλεια ακομα. ::)
hyperpanos Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Χρειαζονται ολα πολληηηηηηηηηηη δουλεια ακομα. ::) συμφωνώ και εγώ ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Θες δουλειά αλλά βασικά θες πιο αναπτυγμένη μουσική φαντασία. Ποια είναι η ηλικία σου και πόσο καιρό παίζεις; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Apatilos Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 25 είμαι.Και παίζω 5,5 χρόνια αυτοδίδακτος
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Θα σου συνιστούσα να βρεις ένα δάσκαλο. Θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις και τις δυνατότητές σου και τη φαντασία σου. Τα 5,5 χρόνια είναι πολλά για αυτό που άκουσα. Φιλικά. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
gvour Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Να συμφωνησω με τους προλαλησαντες οτι θελει πολυ δουλεια ακομα. Παντως αν ειχες τη δυνατοτητα να κανεις με καποιο μερικα μαθηματα θα εβλεπες το παιξιμο σου να ανεβαινει σε μικρο διαστημα περισσοτερο ισως απ οτι ολα αυτα τα χρονια που παιζεις. Ο ηχος σε σχεση με το προηγουμενο σου οντως ειναι καλυτερος. Παντως συνεχισε το-η ουσια πρωτα απ ολα ειναι να γουσταρεις. Ed.Με προλαβε ο Ray αλλα δεν εχει σημασια
Apatilos Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ που απαντάτε πρώτα από όλα.Γενικά και εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα ως προς το χρόνο που έχω αφιερώσει για αυτό τα ανέβασα για να ακούσω τη γνώμη σας.Από τη μία σκέφτομαι μήπως αρχίσω ωδείο μετά την εξεταστική από την άλλη μπορεί απλά να μην το 'χω.
gvour Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Εφ οσον το γουσταρεις να το κανεις(για το ωδειο μιλαω).Στο κατω κατω τι θα πει το χω δεν το χω?Μπορει απλα να το προσπαθουσες τοσο καιρο με λαθος τροπο. Δε νομιζω να θες να γινεις Vinnie Moore(ποιος μπορει εξαλλου). Να ακουστουν καλυτερα αυτα που παιζεις θελεις κι αυτο μπορει να γινει. Μη μασας πανω απ ολα και μην απογοητευεσαι. Συνεχισε να βαζει και κλιπς.
Apatilos Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ για τις συμβουλές.Ελπίζω την επόμενη φορά να μου έρθει καμιά καλύτερη έμπνευση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση