ginargiros Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Πάρε και καμία μάσκα γιατί δε θα αντέξεις στη σκόνη του τριβίου. Εννοείται το κάνεις σε ανοικτό χώρο γιατί μετά η σκόνη θα είναι κυριολεκτικά παντού.
sofison Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Γιατί τον έχετε πάρει από τα μούτρα βρε παιδιά τον άνθρωπο. Ένα project είπε να ξεκινήσει και κατευθείαν όχι δεν γίνεται, είναι δύσκολο, θα ταλαιπωρηθείς, θα τρίβεις 10 χρόνια κτλ. Μια χαρά γίνονται όλα με ένα τριβείο αρκεί να έχεις ελεύθερο κάνα 2ωρο. Επίσης μπορείς να πάρεις ένα striper από κάποιο χρωματοπωλείο. εφόσον προτιμάς τον χημικό τρόπο απλά θέλει πολύ προσοχή γιατί λερώνει πολύ και είναι καυστικό
ginargiros Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Επίσης μπορείς να πάρεις ένα striper από κάποιο χρωματοπωλείο. εφόσον προτιμάς τον χημικό τρόπο απλά θέλει πολύ προσοχή γιατί λερώνει πολύ και είναι καυστικό Το διαβρωτικό δε λερώνει και τόσο πολύ. Ίσα ίσα που βγαίνουν φλύδες χρώματος. Όσο για την καυστικότητα, ναι θέλει προσοχή αλλά με ένα ζευγάρι γάντια είσαι καλυμένος.
johnkoutsou Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο: πως μπορώ να ξεθωριάσω μια κιθάρα? Εννοώ να διώξω λίγο τι γυαλάδα της? Music is what feelings sound like
messalion Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Γιατί τον έχετε πάρει από τα μούτρα βρε παιδιά τον άνθρωπο. Ένα project είπε να ξεκινήσει και κατευθείαν όχι δεν γίνεται, είναι δύσκολο, θα ταλαιπωρηθείς, θα τρίβεις 10 χρόνια κτλ. ποιος ειπε οτι δεν γινεται και οτι ειναι δυσκολο ? εμεις απλα εξηγουμε τις δυσκολιες της καθε φασης και του εκαστοτε τροπου........ 8) 8) 8) ;D ;D ;D Να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο: πως μπορώ να ξεθωριάσω μια κιθάρα? Εννοώ να διώξω λίγο τι γυαλάδα της? με ενα scotch brite τριφτην για να φυγει το λουστρο ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
ginargiros Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο: πως μπορώ να ξεθωριάσω μια κιθάρα? Εννοώ να διώξω λίγο τι γυαλάδα της? Πόσο λίγο; Αν είναι για πολύ λίγο πάρε 2-3 φύλλα γυαλόχαρτο 1000 ή 1200 και τρίψε το σώμα.
johnkoutsou Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 το έχει κάνει κανείς??? αν μπορείς να μου δείξε μου καμιά φωτογραφία με το αποτέλεσμα. Θέλω να το κάνω αλλά φοβάμαι λίγο................... Music is what feelings sound like
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Μην το κάνεις. Δεν θα είναι ωραίο. Αν θες ντε και καλά να το κάνεις δοκίμασε πρώτα σε ένα σημείο που δεν θα φαίνεται (πολύ). When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
mariopol Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 το έχει κάνει κανείς??? αν μπορείς να μου δείξε μου καμιά φωτογραφία με το αποτέλεσμα. Θέλω να το κάνω αλλά φοβάμαι λίγο................... Δεν θα γινει mat (αν αυτο φανταζεσαι) μια θολουρα μαλλον θα πετυχεις και κατα 90% καθολου ομοιομορφη! :-\ www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
messalion Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Δεν θα γινει mat (αν αυτο φανταζεσαι) μια θολουρα μαλλον θα πετυχεις και κατα 90% καθολου ομοιομορφη! :-\ exactly ;) ;) απλα εγω του απαντησα σε αυτο που ρωτησε ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση