John Papaducci Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Γειά χαρά σε όλους!Ανέβασα ένα καινούργιο video στο youtube,λίγο διαφορετικού ύφους απ'τα προηγούμενα... Αυτό είναι το link: Yiannis Papadopoulos - Palmer Junction Guitar Contest Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. www.yiannispapadopoulos.gr www.facebook.com/YiannisPapadopoulos.Guitar www.youtube.com/user/YiannisPapadopoulos
vagelism Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Ωραια - καθαρα και ομορφα!!! well done my friend!!
manos_m Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Όντως διαφορετικού ύφους από τα υπόλοιπα! :) Πάρα πολύ ωραίο κλιπ Γιάννη. Μπράβο!!!
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Εύγε αγαπητέ! Πόλύ ωραίο όλο το feeling και η ατμόσφαιρα. Έπαιξες ,να υποθέσω ,πάνω σε ήδη υπάρχον bt; www.sonicspace.gr
hyperpanos Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Εύγε αγαπητέ! Πόλύ ωραίο όλο το feeling και η ατμόσφαιρα. +1000 όχι άλλο κάρβουνο!!!
S3nTiNeL Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Σκίζει όπως πάντα. Αλλά πρέπει να είμαι ο μόνος που νομίζω ότι με την PRS είχες καλύτερο ήχο.
John Papaducci Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2011 Έπαιξες ,να υποθέσω ,πάνω σε ήδη υπάρχον bt; το BΤ είναι του διαγωνισμού.. Αλλά πρέπει να είμαι ο μόνος που νομίζω ότι με την PRS είχες καλύτερο ήχο. Η PRS είναι στον γιατρό...αλλιώς ίσως θα την είχα χρησιμοποιήσει...ξανα...:-) Όπως και να χει, σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη στήριξη..καλή επιτυχία σ'όλα τα παιδιά που λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό.. www.yiannispapadopoulos.gr www.facebook.com/YiannisPapadopoulos.Guitar www.youtube.com/user/YiannisPapadopoulos
kostaras75 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2011 Για αααααααλλη μια φορα παρα πολυ καλος ;) Επιτυχιες σε οτι και αν κανεις :) Να'σαι καλα και παντα τετοια.
mick77 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Την PRS να την αφησεις στον γιατρο για παντα..... ;D ;D Μονο οταν παιζεις με Stratr παιζεις καλα ....ακου και μενα που σου λεω ξερω απο καλες κιθαρες !!!! ;D ;D ;D Απλα απιστευτος... http://www.youtube.com/user/mick77guitarp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση