Προς το περιεχόμενο

Shine on you crazy diamond LIVE Cover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

...τώρα να σου πώ ότι μου άρεσε..θα βγω ψεύτης. Μου θύμισε πρόβες τουλάχιστον μια 15ετίας πριν..σε προβάδικο...που δοκίμαζα ήχους και παίζαμε πάνω σε αυτούς.

Το κιθαριστικό είχε ψυχή. Μου άρεσαν και τα τύμπανα. Τα πλήκτρα μου θύμισαν Atari 1040 STe.

www.sonicspace.gr

Δημοσιευμένο

...τώρα να σου πώ ότι μου άρεσε..θα βγω ψεύτης. Μου θύμισε πρόβες τουλάχιστον μια 15ετίας πριν..σε προβάδικο...που δοκίμαζα ήχους και παίζαμε πάνω σε αυτούς.

Το κιθαριστικό είχε ψυχή. Μου άρεσαν και τα τύμπανα. Τα πλήκτρα μου θύμισαν Atari 1040 STe.

κακε ;D ;D - μαλλον δεν εχεις ακουσει καποια "αλλα" συγκροτηματα που δεν ξερουν ουτε που να πατησουν στην κιθαρα και παρ'ολα αυτα παιζουν και λαιβ

αν εξαιρεσεις τα πληκτρα ηταν αρκετα καλο............

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Δημοσιευμένο

Aπότι βλέπω δεν άρεσαν σε πολλούς τα πλήκτρα...δεν είμαι πληκτράς αλλά δεν μου φαίνεται και τόοοσο χάλια ο ήχος (ίσως επειδή τον συνήθησα live...)...Καταλαβαίνω ότι εδώ είναι φόρουμ και μουσικής τεχνολογίας και όχι απλά μουσικής...αλλά πιο πολύ σαν προσπάθεια ήθελα να το κρίνετε και όχι σαν ήχο, σε εκείνη την συναυλία παίζαμε με line6, behringer ηχεία κ.τ.λ. και ο ηχολήπτης μας ρώτησε 1 λεπτό πριν ανεβούμε στη σκηνή ''θέλετε να σας γράψω'' και του λέμε ''και δεν μας γράφεις...''

Από τότε έχουν αλλάξει πολλά, ο πληκτράς πήρε kurzweil, ο κιθαρίστας πήρε mesa boogie, ο μπασσίστας odyssey, εγώ κιθάρες, λαμπάτο ενισχυτή κ.τ.λ. κ.τ.λ. Αν παίζαμε σήμερα καταλαβαίνετε ότι θα έβγαινε πολύ καλύτερο...ο καθένας έχει ψάξει πολύ και ψάχνει ακόμα τον ήχο του...αλλά και πάλι είναι μια ηχογράφηση που έγινε τελευταία στιγμή.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας που το ακούσατε αλλά επικεντρωθείτε στο μουσικό μέρος παρακαλώ  ;D

Βρήκα το συγκεκριμένο δισκάκι τυχαία στο αμάξι όταν γυρνούσα από πρόβα με μια μπάντα όπου παίζουμε τις κλασσικές ελληνικές μ@λ@κίες και όταν το άκουσα σκέφτηκα ''κοίτα ρε μαμώτο, δες τι κομμάτια παίζαμε τότε τα φιλαράκια μου και εγώ, ενώ τώρα παίζω χιλιοακουσμένες μακακίες ...''

Δημοσιευμένο

Από τότε έχουν αλλάξει πολλά, ο πληκτράς πήρε kurzweil, ο κιθαρίστας πήρε mesa boogie, ο μπασσίστας odyssey, εγώ κιθάρες, λαμπάτο ενισχυτή κ.τ.λ. κ.τ.λ. Αν παίζαμε σήμερα καταλαβαίνετε ότι θα έβγαινε πολύ καλύτερο...ο καθένας έχει ψάξει πολύ και ψάχνει ακόμα τον ήχο του...αλλά και πάλι είναι μια ηχογράφηση που έγινε τελευταία στιγμή.

Τώρα παίξτε το.  :)

www.sonicspace.gr

Δημοσιευμένο

Από τότε έχουν αλλάξει πολλά, ο πληκτράς πήρε kurzweil,

με τα πλήκτρα έχω δύο προβλήματα, ένα ότι μου θύμισαν μελόντικα ως ήχο, και δύο ότι απέτυχαν στην πολυφωνία, και προφανώς το ένα μόνο έχει να κάνει με εξοπλισμό

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...