WilliamSats Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2011 εισαι ωραιος.. λοιπον εχω μια behringer xenyx 1202 και μια yamaha mg8/2fx και αν μπορεις πες μου κατα τη γνωμη σου ποια ειναι λιγο καλυτερη για να χρησιμοποιω... 1) Βehringer Xenyx 1202 Από το FX send με καρφί στο ηχείο. Τα FX knobs των καναλιών στη μέση και κανονίζεις ένταση απ'το FX Send στα δεξιά. 2)Yamaha MG8 2FX Από το L CR Out στο ηχείο με καρφί. Η ένταση κανονίζεται απ΄το C-R/Phones. Τώρα η γνώμη μου είναι να χρησιμοποιήσεις τη Xenyx. Η Yamaha δε λέω είναι καλή μεν, αλλά στο θέμα εξόδων έχει ένα θέμα στις μεγάλες εντάσεις. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
nikoloutsos Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2011 1) Βehringer Xenyx 1202 Από το FX send με καρφί στο ηχείο. Τα FX knobs των καναλιών στη μέση και κανονίζεις ένταση απ'το FX Send στα δεξιά. 2)Yamaha MG8 2FX Από το L CR Out στο ηχείο με καρφί. Η ένταση κανονίζεται απ΄το C-R/Phones. Τώρα η γνώμη μου είναι να χρησιμοποιήσεις τη Xenyx. Η Yamaha δε λέω είναι καλή μεν, αλλά στο θέμα εξόδων έχει ένα θέμα στις μεγάλες εντάσεις. ωραια αυτο θα κανω..σ' ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια, δεν θα εβγαζα ακρη μονος μου ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση