elavd Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2011 Άψογο!!! Αυτός είναι ΗΧΟΣ και βέβαια ΠΑΙΞΙΜΟ!!!! Μπράβο για μια ακόμη φορά ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Guru Alter Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2011 OP Guru Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2011 ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια. οι μουσικοι ειναι ο γιαννης κασσετας σαξοφωνο, ο περικλης τριβολης κοντραμπασο και ο γιωργος σπανος τυμπανα. Το Zendrive είναι πολύ καλό και το δοκίμασα κι εγώ με την 335 αλλά τελικά προτίμησα το Crazy tube circuits, Black magic σε πολύ χαμηλό gain που μου έδωσε μια πιό δυναμική συμπεριφορά. Για την ακρίβεια είχα και το Barber Ltd σε αντιπαράθεση που είναι της ίδιας λογικής με το Zendrive και θα το προτιμούσα αν είχα να διαλέξω. δεν θυμαμαι ποιο ηταν αλλα δοκιμασα τελευταια καποιο barber overdrive σε ενα φιλο και με εντυπωσιασε, δεν ειχα ποτε προιοντα αυτης της εταιριας. ουτε το Black magic ειχα την ευκαιρια να δοκιμασω αλλα μαλλον πρεπει, γιατι ακριβως αυτο με ενδιαφερει πιο πολυ σε overdrive, η καλη δυναμικη αποκριση σε χαμηλο συνηθως gain. για μενα ανεκαθεν αυτη η ιστορια με booster, drive, distortion κτλ ηταν μια εξερευνηση στο χωρο του gain και της αποκρισης κυριως, και οχι τοσο στο ηχοχρωμα και στο eq μια και αυτα τα επηρεαζουν ενα σωρο αλλα πραγματα Η φραση στο 1.58 εγραψε στο κεφαλι μου εκει το κομματι εχει γυρισει στην τονικη συγχορδια F7 αλλα με αρκετο tension, οποτε διαλεξα να παιξω πανω στην dominant περιοχη (C7, altered κλιμακα ) για να ενισχυσω αυτη την ενταση. παιζω δηλαδη arpeggios και συγχορδιες βγαλμενες απο την C7altered, οποτε η αντιθεση του V7 πανω απο το Ι7 δινει αυτον τον ηχο YouTube | Instagram
messalion Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2011 ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια. οι μουσικοι ειναι ο γιαννης κασσετας σαξοφωνο, ο περικλης τριβολης κοντραμπασο και ο γιωργος σπανος τυμπανα. χμμμ μηπως δεν εισαστε μπαντα αλλα συμμορια ?? ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
RayDTutto Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2011 Είστε αλλού φίλος... Σοβαρά τώρα, μπράβο. Πραγματικά μπράβο. (Πάω να το ξανακούσω. Με συνεπήρε τόσο πολύ που δεν πρόσεξα καθόλου τον ήχο - believe it or not) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Bullfrog Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2011 αν δε μείνει η κοπέλα μου έγκυος απόψε θαύμα θα είναι ;D . μπράβο παιδιά, πολύ ωραίο! Make a married woman laugh and youre halfway there
messalion Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2011 αν δε μείνει η κοπέλα μου έγκυος απόψε θαύμα θα είναι ;D . μπράβο παιδιά, πολύ ωραίο! χαχαχχαχχαχα θεος think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
raf Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2011 Πωπω βραδιατικα φτιαχτηκα!! Πολυ ωραια δουλεια , αψογη παιχτικα , και με ηχο οπως ακριβως πρεπει , ( ανυπομονω να το ακουσω αυριο το πρωι σε κανονικα ηχεια και οχι σε λαπτοπ) keep on How blue can you get?
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2011 Administrator Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2011 για μενα ανεκαθεν αυτη η ιστορια με booster, drive, distortion κτλ ηταν μια εξερευνηση στο χωρο του gain και της αποκρισης κυριως, και οχι τοσο στο ηχοχρωμα και στο eq μια και αυτα τα επηρεαζουν ενα σωρο αλλα πραγματα +1000 Live and let Live.
zappa Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μπράβο ρε Alter, uberjam είναι αυτό, φιλιά στο Σπανό. Ποιός bassman είναι αυτός; www.facebook.com/pulsedot
nasokosm Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 Με τετοιο παιξιμο ο ηχος ερχεται δευτερος, ταθερμα μου συγχαρητηρια!!! Εξη χορδές και ειναι πολλές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση