stavros_d80 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2011 Ακούσατε για την εφεδρεία στο δημόσιο και σας έχει πιάσει όλους επιχειρηματικός οίστρος ε? 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2011 Guru Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2011 Ακούσατε για την εφεδρεία στο δημόσιο και σας έχει πιάσει όλους επιχειρηματικός οίστρος ε? ;D
messalion Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2011 Μια απορία έχω. Γιατί η fender και η κάθε fender κάνει καλύτερo discount στον Thomann; Δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Πιστεύω οτι απλά ο Thomann έχει ελαχιστοποιήσει τα έξοδα.Και βγάζει κέρδος απο το τζιράρισμά. κανεις λαθος και το περιεγραψα πιο πανω για ποιο λογο η fender και η καθε fender κανει στον θωμα καλυτερο discount αν ενας εμπορος ζηταει τον μηνα 5 κιθαρες ο θωμας ζηταει 1000+ φυσιολογικο ειναι να σου κανει καλυτερη τιμη φιλε μου - ειναι win win η συνναλαγη - και τον θωμα τον συμφαιρει και την κατασκευαστρια εταιρια think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2011 Guru Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2011 Μια απορία έχω. Γιατί η fender και η κάθε fender κάνει καλύτερo discount στον Thomann; Δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Το είπαμε αυτό. Αν παίζει κάτι τέτοιο, παίζουν ρόλο τα μεγέθη - ποσότητες κλπ. Edit. Με πρόλαβε ο messalion. Πιστεύω οτι απλά ο Thomann έχει ελαχιστοποιήσει τα έξοδα.Και βγάζει κέρδος απο το τζιράρισμά. ... Ας με διαφωτίσει κάποιος για το αντίθετο. Ας έρθει ο οποιοσδήποτε Θωμάς να πουλήσει μέσα από την Ελλάδα γιά την Ελλάδα με το φορολογικό καθεστώς της Ελλάδας και τα λέμε. A ναι μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος τι γίνεται με τις ενδοκοινοτικές αγορές; Τι φπα αποδίδει εκεί ο εμπορος; Για όλο το ποσό; Ανάλογα το είδος της πώλησης. Αν πρόκειται για λιανική, αποδίδει ο εκεί έμπορος ολόκληρο το σημερινό 23% ΦΠΑ. Αν πρόκειται γιά χονδρική αποδίδει ο εδώ έμπορος ολόκληρο το σημερινό 23% επί της πώλησης. Μία πολύ σημαντική διαφορά είναι ότι ΔΕΝ έχει να κάνει με το Ελληνικό φορολογικό καθεστώς. Εκεί η σχέση κράτους - πολίτη είναι εντελώς διαφορετική. Άμα ρωτήσεις κάποιον έμπειρο λογιστή θα σου τα πεί καλύτερα.
GabrielM Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Καθυστερημένα λίγο , λόγω διακοπών. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση