Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Δε μου λες με τους True West έκανες παρέα τότε?

άμα ξέρει  απο μουσική ο άνθρωπος ;)

Όταν γυρίσω  απο την άδεια θα κάνω αφιέρωμα στα ‘καταραμένα’ paisley underground και σκηνή του tuscon Arizona (ένα σόι ήταν αυτοί)  ;D

rust never sleeps

• Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator
Δημοσιευμένο
South Mississippi Blues Federation Approves this !!!!

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Είχες δεν είχες με ξαναγύρισες στο τριπάκι ρε συ (είχα να μπω χρόνια). Θα με κάνεις να ξαναδώ το "The Alamo" σήμερα το βράδυ και να ονειρεύομαι ότι είμαι ο Davy Crockett!!!!!

Τότε που η πατρίδα μας (Τexas) ήταν ακόμα  Βόρειο Μεξικό...αλλά πολεμήσαμε για την ελευθερία!  ;D ;D ;D

Δημοσιευμένο

Βρε για δες με το τπτ τι κάνει ο άνθρωπας  ;D

για να μην αδικούμε το τπτ βέβαια ,η κιθάρες και οι φωνές είναι όλα τα λεφτά,αλλά και τα υπόλοιπα τα έστησες όμορφα

No one wants an alien

• 2 μήνες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Είσαι ταλέντο! πολύ όμορφο! Αν θα έπρεπε να πω κάτι αρνητικό είναι λίγο η φωνή. Όχι ότι δε το έχεις αλλά στην αρχή μπήκες λίγο σφιγμένος. Η κιθάρα στο σόλο σου μου φάνηκε να έχει πολύ βάθος. Το ήθελα λίγο πιο ξερό. Αλλά μπορεί να λέω και σαχλαμάρες

Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak!

• Moderator
Δημοσιευμένο

Σε ευχαριστώ πολύ μαύρη γάτα για τον χρόνο σου. Ναι με το reverb έχω ένα θέμα…το παρακάνω ;D. Η φωνή δεν είναι δική μου (είναι μισθωμένη)  ;) :D ;D

• Moderator
Δημοσιευμένο

Ε ναι. Η μαύρη γάτα δεν είναι μονο άκυρα ποστ. (που τα λατρεύω) αλλά λέει και αλήθειες αγαπητέ μου  ;D

;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...