audiokostas Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 ΑΚΡΙΒΩΣ Και δεν ειναι "μια από τις πιο όμορφες κιθάρες",ειναι Η πιο ομορφη κιθαρα που εχει φτιαχτει ποτε (μαζι με την Jaguar). + όσο θες Και με αυτήν συμπληρώνεται το τρίο των απόλυτα αγαπημένων μου πανέμορφων κιθαρών. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Αγορι μου αφου εισαι ΚΑΡΕΚΛΑΣ και γουσταρεις ΣΕΡΒΑΝΤΕΣ.....τι θες τωρα? Να και η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ κιθαρα ever! (oly white/tortoise/block inlays/binding/matching headstock...the works!) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
zappa Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 + όσο θες Και με αυτήν συμπληρώνεται το τρίο των απόλυτα αγαπημένων μου πανέμορφων κιθαρών. Διακρίνω μια κάποια ειρωνία; Carl thompson είναι αυτή που μας δίχνεις; Μόνο μια jazzmaster μπορεί να είναι πιο όμορφη από μια jazzmaster :P www.facebook.com/pulsedot
fuZZed Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 + όσο θες Και με αυτήν συμπληρώνεται το τρίο των απόλυτα αγαπημένων μου πανέμορφων κιθαρών. Πραγματικο εκτρωμα... μονο στα χερια ονος ζομπι θα ταιριαζε... Γουστα βεβαια ;) Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!!
zappa Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Αγορι μου αφου εισαι ΚΑΡΕΚΛΑΣ και γουσταρεις ΣΕΡΒΑΝΤΕΣ.....τι θες τωρα? Να και η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ κιθαρα ever! Όχι B&B clay dots και άγιος ο θεός www.facebook.com/pulsedot
zappa Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Λάθος φωτό αυτή ήθελα να βάλω www.facebook.com/pulsedot
audiokostas Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Αγορι μου αφου εισαι ΚΑΡΕΚΛΑΣ και γουσταρεις ΣΕΡΒΑΝΤΕΣ.....τι θες τωρα? Να αγοράσω αυτό. Ναι, είμαι. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Όχι B&B clay dots και άγιος ο θεός Καλο και το παραδοσιακο αλλα αλλη χλιδα το B&B... ;D Και αυτο το χρωμα (το αγαπημενο του καρεκλα Αουδιοχωστα) λεει πολυ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
lgbesios Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Να και η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ κιθαρα ever! (oly white/tortoise/block inlays/binding/matching headstock...the works!) Συμφωνώ.. να και το παιδί της ;D rust never sleeps
audiokostas Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Καλο και το παραδοσιακο αλλα αλλη χλιδα το B&B... ;D Και αυτο το χρωμα (το αγαπημενο του καρεκλα Αουδιοχωστα) λεει πολυ Το χρώμα είναι όντως ωραίο. Η κιθάρα μου θυμίζει Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση