bomeg Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Τελικά και με καινούριες χορδές πολύ πιο ωραίος-λαμπερος ήχος προφανώς, αλλά όχι και σε σύγκριση με τον παλιό μαγνήτη΄ οπότε θα αντικατασταθούν (και οι δύο ) με AVRI ή SD εν καιρώ. Είχα δεί και ένα ωραίο συγκριτικό απο όπου όμως λείπουν οι LindyFralin : http://www.offsetguitars.com/forums/viewtopic.php?f=7&t=33614&sid=ee9bd880db05b9a1c283b3e487279e2e :) Η jaguar είναι πιο ωραία (ε! αφού έχει περισσότερους καθρέπτες ), απλά αυτό το κοντολαίμικο δείχνει κάπως.
bomeg Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Πάντως μιας και μιλάμε για χρώμια και νικέλια ωραίο θα ήταν και ένα talipiece (και γιατί όχι και τρέμολο) από καθρέπτη Cadillac του 56.
Wild_Rose Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 ^κατα τη γνώμη μου, αυτό είναι ένα χάλι... νικέλ!!! I'd die without music...
GiorgosVolos Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Και δεν ειναι "μια από τις πιο όμορφες κιθάρες",ειναι Η πιο ομορφη κιθαρα που εχει φτιαχτει ποτε (μαζι με την Jaguar). Δεν είναι άσχημη αλλα προσωπικά μου φέρνει στο μυαλό στραβοχυμένο λουκουμά .... :-X
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Φταίει ότι δεν την έχεις συνηθίσει. Εδώ συνηθίσαμε τις Telecaster... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
bomeg Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Δεν είναι άσχημη αλλα προσωπικά μου φέρνει στο μυαλό στραβοχυμένο λουκουμά .... :-X στραβοχυμένο λουκουμά => μεγαλύτερη επιφάνεια => "κρατάει" περισσότερο μέλι που είναι το κακό? και jazzmaster => γλύκα + twang στην τελική :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση