Terries Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Μήπως γνωρίζει κανένας αν υπάρχει κάποια συσκευη να μετατρέπει το output του μονιτορ ή jack μονό ή xlr σε headphones ? ??? ??? Πως το ζητάω ? ::) ::) Παίζοντας σου έρχεται η όρεξη .
haryy Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Eνισχυτή ακουστικών (headphone amplifier). Πρέπει όμως να του δώσεις 2 εξόδους. Η μία είναι για το Left και ή άλλη για το Right ώστε να ακούς στερεοφωνικά. Π.χ. αυτό... http://www.behringer.com/EN/Products/HA400.aspx Αυτό δέχεται στην είσοδό του ΕΝΑ στερεο καρφί, οπότε για να πάς από την κάρτα σου σε αυτό θα χρειαστείς ένα insert έτοιμο καλώδιο (το ζητάς ως 1 στέρεο καρφί σε 2 μόνο καρφιά) To ένα στέρεο καρφί θα μπεί στην είσοδο του ενισχυτή ακουστικών και τα 2 μονά στις 2 εξόδους της κάρτας σου. Αν η κάρτα βγάζει rca θα ζητήσεις στο καλώδιό αντί για 2 καρφιά να έχει 2 rca. http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio
Terries Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ αλλά δεν εννοώ αυτό . Υπάρχει ένας μετατροπέας που παίρνει τον ήχο απο το xlr του monitor και στο φτιάχνει τον ήχο για ακουστικά στερεοφωνικά . Το σήμα από το μόνιτορ το ακούς ήδη μιξαρισμένο στερεο . Παίζοντας σου έρχεται η όρεξη .
gdevelek Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Στις 3/8/2011 στις 9:48 ΜΜ, Terries είπε Ευχαριστώ αλλά δεν εννοώ αυτό . Υπάρχει ένας μετατροπέας που παίρνει τον ήχο απο το xlr του monitor και στο φτιάχνει τον ήχο για ακουστικά στερεοφωνικά . Το σήμα από το μόνιτορ το ακούς ήδη μιξαρισμένο στερεο . προσωπικά ακόμη δεν έχω καταλάβει τι εννοείς τι σημαίνει "το XLR του Monitor"? μιλάς για κάποια έξοδο ΑΠΟ το μόνιτορ προς κάπου, ή για την έξοδο κάποιας άλλης συσκευής ΠΡΟΣ το μόνιτορ; αν εννοείς το δεύτερο, τι είναι η άλλη συσκευή; και το μόνιτορ είναι αυτοενισχυόμενο ή όχι;
Terries Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Εγώ πχ παίζω κιθάρα και έχω ένα μόνιτορ μπροστά μου . Πως γίνεται να καταργήσω το μονιτορ και να το κάνω στερεοφωνικα ακούστικά . Η εισαγωγή στα μόνιτορ δεν είναι με προενίσχυση είναι με xlr ή με καρφί !! Υποτείθεται ότι στα μόνιτορ έχω ακριβώς τους ήχους που θέλω εγώ ακριβώς να ακούω Εγώ . Άλλα ακούει ο drummer στο μόνιτορ του και άλλα εγώ . Ελπίζω να έγινα κατανοητώς . Παίζοντας σου έρχεται η όρεξη .
pkole Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Αν κατάλαβα καλά, θες απλά να αντικαταστήσεις το monitor που έχεις ήδη, με ακουστικά. Αν είναι όντως έτσι, παίρνεις κάτι σαν αυτό που σου λέει ο haryy (λέγεται ενισχυτής ακουστικών). Συνδέεις το καλώδιο που πήγαινε στο monitor στην είσοδο του ενισχυτή, τα ακουστικά στον ενισχυτή και είσαι κομπλέ.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Administrator Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Τωρα μας μπέρδεψες ακόμα περισσότερο! 1. Θέλεις ν' ακούς από ακουστικά αντι για τα ηχεία; Τότε Eνισχυτή ακουστικών (headphone amplifier) όπου όλοι θα μοιράζεστε το ίδιο σήμα. 2. Θέλεις ν' ακούτε διαφορετικό mix ο καθένας; Τότε η κονσόλα σου πρέπει να έχει γκρουπ ή Auxilliaries για να μοιράζεις το σήμα ανάλογα σε κάθε mix για τον καθένα. Ιδανικά γραψε τι έχεις και τι θέλεις να κάνεις, βήμα - βήμα. Live and let Live.
Terries Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Μπράβο αυτό ακριβώς αυτό .. Το 2 .. Θέλω ο καθένας να ακούει διαφορετικά . Η κονσόλα μου έχει output auxiliaries για το κάθε μόνιτορ . Θέλω τώρα τα μόνιτορ να τα αντικαταστήσω με ακουστικά . Ελπίζω να έγινα τώρα κατανοητός . Σορυ αν σας μπέρδεψα . Παίζοντας σου έρχεται η όρεξη .
pkole Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Αν υποθέσουμε ότι στο setup που είχατε μέχρι τώρα, άκουγε ο καθένας στο monitor του διαφορετική μίξη, τότε κάνε αυτό που σου είπα παραπάνω. Στις 4/8/2011 στις 6:42 ΠΜ, pkole είπε Αν κατάλαβα καλά, θες απλά να αντικαταστήσεις το monitor που έχεις ήδη, με ακουστικά. Αν είναι όντως έτσι, παίρνεις κάτι σαν αυτό που σου λέει ο haryy (λέγεται ενισχυτής ακουστικών). Συνδέεις το καλώδιο που πήγαινε στο monitor στην είσοδο του ενισχυτή, τα ακουστικά στον ενισχυτή και είσαι κομπλέ.
Terries Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Το θέμα μου είναι να απαλαγώ από τα μόνιτορ και την τόσο βαβούρα και Ογκο (χώρο) που καταλαμβάνουν . Αυτο που γράφεις είναι πάρα πολύ σωστό αλλά κάπως πρέπει να γίνεται και διαφορετικά /. Παίζοντας σου έρχεται η όρεξη .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση