jacob26 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Παιδια απο σποντα επεσε στα χερια μου ενα macbook σχετικα παλιο , πηρα και την m audio σαν εξωτερικη καρτα ηχου , τωρα ψαχνω εναν τροπο να τη συνδεσω με το garage band 3 που ηδη εχει το laptop για να ηχογραφησω καποιοα πραγματα που θελω , εχει κανεις καμια ιδεα πως γινονται ολα αυτα ????
marathon Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 εχει κανεις καμια ιδεα πως γινονται ολα αυτα ???? Εύκολα...πρώτα από όλα βάζεις τους drivers της m audio. Αφού το κάνεις, πάς στα System Preferences του Mac...Sound...Output, input...βάζεις την m audio. Μετά ανοίγεις το Garageband, Preferences, Audio/Midi και ξαναχαρακτηρίζεις την m audio. ΥΓ Όταν κάνεις ένα καινούργιο Audio track στο Garageband, μην ξεχνάς να κάνεις το Μονιτορ On Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
jacob26 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Ευχαριστω πολυ και πως θα συνδεσω ενα midi keyboard που εχω ?
marathon Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Ευχαριστω πολυ και πως θα συνδεσω ενα midi keyboard που εχω ? Στο usb κατευθείαν και τίποτα άλλο...το Mac και το Garageband θα το δούν αυτόματα. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση