bouzoukleri Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Ασε που είναι το λιγότερο επώδυνο όργανο όταν οι άλλοι το τελευταίο που θέλουν να ακούσουν είναι μουσική. ;D Με έχεις ακούσει να τραγουδώ όταν ρυθμίζω καρμπυρατέρ ΚΤΜ ; Αηδόνι (το ΚΤΜ) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
bouzoukleri Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 http://www.dv247.com/guitars/washburn-rover-ro10--44773 από μαχαγκόνι λέτε να παίζει μέταλ ;
bouzoukleri Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 http://www.thomann.de/gr/tenayo_ttg1_travel_guitar.htm not bad
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Εγώ έχω αυτό το μπάσο για την παραλία. Τι μηχανή να πάρω; ??? πλάκα, πλάκα ψάχνομαι άσχημα γιατί ο Ζεφυρούκλος είναι ώρα να πάει να ησυχάσει Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
ozmo Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Εγώ έχω αυτό το μπάσο για την παραλία. Τι μηχανή να πάρω; ??? πλάκα, πλάκα ψάχνομαι άσχημα γιατί ο Ζεφυρούκλος είναι ώρα να πάει να ησυχάσει Δαγκωτό
dkall Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Για κατι ΄ελαφρυ΄ αυυυυτη !! ...γηρασκω αει διδασκομενος...
qesh Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Εγώ έχω αυτό το μπάσο για την παραλία. Τι μηχανή να πάρω; ??? πλάκα, πλάκα ψάχνομαι άσχημα γιατί ο Ζεφυρούκλος είναι ώρα να πάει να ησυχάσει για κατι σε vintage σε κοβω.. Thank God for the rain....
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Μη με βάζετε στη πρίζα γιατί θα το κάνω motothread. ;D Ήδη έχω πονοκεφαλιάσει, μη σας κάνω και σας κουρούμπελα καλοκαιριάτικα..... Δημητράκη, Μιχαλάκη ακόμα εδώ είστε πουλάκια μου; ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
dkall Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Δημητράκη, Μιχαλάκη ακόμα εδώ είστε πουλάκια μου; ;D Δεν εμαθες τα νεα ?? ο πολιτισμος ηρθε , δυστυχως , και στην Βαλια Καλντα..... ...γηρασκω αει διδασκομενος...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Για κατι ΄ελαφρυ΄ αυυυυτη !! η Goldwing είναι αυτή; Για Pacific Coast δεν μου γεμίζει το μάτι. www.sonicspace.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση