niktkd93 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 ανακαλυψα μολις οτι δεν εχει :( και το επιβεβαιωσα γιατι ο παλιος μου υπολογιστης εχει :(.... κριμα...και ηθελα firewire για να μειωσω το latency... εχω τον Compaq Presario CQ71
niktkd93 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 που δινει ρε παιδια driver για windows 7 x64 για την emu 0404 και εγω δεν το βλεπω πουθενα? :/ ???
Bbullet59 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Το δινει στην αρχικη σελιδα.Κοιτα λιγο καλυτερα.Ειναι ΒΕΤΑ λεει αλλα λειτουργουν κανοπνικοτατα Of those who say nothing, few are silent...
Bbullet59 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Αυτο που ανεφερα σε προηγουμενο post οτι ειναι κοινοι με τους drivers των Vista τελικα δεν ισχυει απ οτι ειδα μολις Of those who say nothing, few are silent...
niktkd93 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 το οτι λειτουργει σωστα μου αρκει να μαθω απο καποιον που την εχει χρησιμοποιησει σε 7 x64 γιατι την εχω βρει μεταχειρισμενη στα 90 ευρω !
Bbullet59 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Λειτουργει σωστα! ;) παρεπιπτοντως και η τιμη ειναι πολυ καλη... Of those who say nothing, few are silent...
nektarios Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 κριμα...και ηθελα firewire για να μειωσω το latency... Aυτό στο είπε κάποιος φίλος σου που "ξέρει" ή το διάβασες κάπου; Xρόνια πολλά στους εορτάζοντες.!
niktkd93 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 οχι το διαβασα στο οδηγο αγορας στο thomann οτι οι firewire στελνουν πιο γρηγορα τις πληροφοριες απ τις usb !
nektarios Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 Mην μπερδεύεσαι, είναι διαφορετικά πράματα το ένα με το άλλο, το latency είναι ένας μπελάς που δεν εξαρτάται μόνο από το speed bus.
george4peris Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 Χρησιμοποιώ EMU 0404 σε windows 7 64bit με Cubase και δουλεύει απροβλημάτιστα. Για την κατηγορία της (για μένα) είναι η καλύτερη μιας και αγόρασα και μια us144mkII και μια m-audio αλλά καμία δεν με καλυψε όσο αυτή. Απλώς για να δουλέψει να έχεις στο νου σου ότι χρειάζεται ρεύμα (το λέω γιατί περιορίζει στο laptop) αλλά και τις άλλες να χρησιμοποιείς που τροφοδοτούνται από θύρα usb καλά είναι να τις χρησιμοποιείς με δικό τους τροφοδοτικό. ΕΝΑ TIP - Είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα στην αρχή στο laptop με windows 7 και όταν την έβαζα έκανα τσικ τσικ και κόλλαγε. Το πρόβλημα λύθηκε ως εξής: ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ κάθε φορά που την χρησιμοποιώ το wifi και όλα δουλεύουν τέλεια και χωρίς κολλήματα! ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση