kflynt2008 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα. Έχω ένα dj controller "ddj-s1" της Pioneer απευθείας συνδεδεμένο στα ηχεία με xlr. Όταν συνδέω το controller στον υπολογιστή (usb), ακούγεται έντονος θόρυβος από τα ηχεία. Χωρίς να είμαι ειδικός, εικάζω πως είναι θέμα γείωσης/ηλεκτρισμού του PC, γιατί όταν το συνδέω στο laptop δεν ακούγεται κανένας θόρυβος Το τροφοδοτικό του PC είναι συνδεδεμένο κανονικά σε πρίζα με γείωση και δεν έχει πάνω κάποια άλλη εξωτερική συσκευή... Τί μπορεί να φταίει; Τί μπορώ να κάνω; ΧΕΛΠ! :)
kflynt2008 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Αυτός είναι ο θόρυβος που ακούω. Pioneer DDJ-S1 controller noise problem.
kflynt2008 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Ok. αφού δοκίμασα νομίζω σχεδόν τα πάντα, καταλήγω πως είναι κατασκευαστικό θέμα της motherboard. Ξέρει κανείς κάποια δοκιμασμένη καλή motherboard που να μη βγάζει θορύβους από τα usb της;
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Administrator Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Οταν το συνδέεις στο laptop και δεν έχει θόρυβο, μήπως το δουλεύεις με μπαταρία; Αν ναι, δοκίμασε και με ρεύμα. Live and let Live.
kflynt2008 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Το δοκίμασα και με ρεύμα και πάλι δε βγάζει θόρυβο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση