RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Αααα.... Τότε να πάρω ένα αρμόνιο Ibanez και να του αφαιρέσω το τρέμολο. Δεν γίνεται; Καλύτερα να αγοράσεις ένα άλλο φίλε μου όπως ακριβώς το θες γιατί θα χάσεις πολύ στη μεταπωλητική αξία. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Guru Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Να πάρεις αυτό το Ιμπανέζ που ανάβουν και φωτάκια στα κουμπιά όταν τα πατάς... Ξέρεις εσύ... :P Θα έχει και φωτάκια; Ουάου!!! Θέλω να έχει ρυθμούς, πολλούς ρυθμούς, Ζεϊμπέκικα - Καρσιλαμάδες - Bossanόβες - Χασάπικο - Μανάβικο :D Αν θες κι εσύ ένα πες μου να πάρουμε δύο. Θα μας κάνουν και καλύτερη τιμή. Πω πω η ζέστη ;D
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Guru Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Καλύτερα να αγοράσεις ένα άλλο φίλε μου όπως ακριβώς το θες γιατί θα χάσεις πολύ στη μεταπωλητική αξία. Λες; Εσύ τι θα μου πρότεινες; Nikolas τι γνώμη έχεις;
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Αν θες και λαικούς ήχους πας κατευθείαν για Korg. Θα βρεις πολλούς που θα σε βοηθήσουν στο Noiz. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
spirosg Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Ένα φιλαράκι πήρε έναν Engl Savage που πατάει όλα τα ibanez κάτω... ρίξε μια ματιά... μην πάρεις V δεν βολέυει όταν παίζεις καθιστός...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Guru Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Αν θες και λαικούς ήχους πας κατευθείαν για Korg. Θα βρεις πολλούς που θα σε βοηθήσουν στο Noiz. ;D ;D ;D
messalion Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Εκείνη η κουκλάρα η Σούλα, δουλεύει ακόμη εκεί; Βασικά δεν έχω ιδέα αν κάποια Σούλα δουλεύει εκεί... Για πλάκα το λέω... βασικα κικη την λενε και παλια ηταν..............τελος παντων δεν ηταν τοσο καλη αλλα τωρα εχει φτιαξει ;D ;D φυσικα το μαμησατε το θεμα εφ'οσον ο αλλος θελει και αλλες γνωμες για το συγκεκριμενο μαγαζι........ελεος ;D ;D ;D παντως τα ibanez με sharktooth πληκτρα να παρεις - ειναι βουτηρο και δεν λερωνει το κουστουμι think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Guru Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 παντως τα ibanez με sharktooth πληκτρα να παρεις - ειναι βουτηρο και δεν λερωνει το κουστουμιΔεν το ήξερα ότι υπάρχουν τέτοια είδους πλήκτρα. Γιά λέγε; Λες να έχουνε;
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Guru Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Δεν το ήξερα ότι υπάρχουν τέτοια είδους πλήκτρα. Γιά λέγε; Λες να έχουνε; στο ψυγείο θα είναι, το πιθανότερο! ;D Home - Editions Musica Ferrum
messalion Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Δεν το ήξερα ότι υπάρχουν τέτοια είδους πλήκτρα. Γιά λέγε; Λες να έχουνε; ναι ρε φυσικα και υπαρχουν - τρελος εισαι ?? που ζεις ?? :P :P think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση