floyd85 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 OP Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 καταρχην αμα κατσεις και παιζεις τουλαχιστον 6 ωρες την ημερα θα καταλαβεις οτι μπορεισ να παιξεις πολλα..οσο για pat metheny και eric johnson ειπα οτι μαρεσει ο ηχος τους..αλλα..δεν παιζονται και ευκολα..μεχρι να καταλαβω και να βγαλω τισ αρμονικες που κανει ο eric johnson μου πηρε ενα μηνα..
antouan_z Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 καταρχην αμα κατσεις και παιζεις τουλαχιστον 6 ωρες την ημερα θα καταλαβεις οτι μπορεισ να παιξεις πολλα..οσο για pat metheny και eric johnson ειπα οτι μαρεσει ο ηχος τους..αλλα..δεν παιζονται και ευκολα..μεχρι να καταλαβω και να βγαλω τισ αρμονικες που κανει ο eric johnson μου πηρε ενα μηνα.. 8) 8) Μαλιστα......... :D ....στα 20 σου και ειδικα αυτην την εποχη θα σου προτεινα να ξεχυθεις στις παραλιες για να δεις με τι μπορεις πραγματικα να παιξεις και 6 ωρες αλλα και παραπανω καλε μου φιλε...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Συνήθως όλοι οι κιθαρίστες σταματούν(ή καταλήγουν) στη τζαζ.Ο antouan σπάει τα καθιερωμένα και καταλήγει στην πλαζ :wink: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted...
antouan_z Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Συνήθως όλοι οι κιθαρίστες σταματούν(ή καταλήγουν) στη τζαζ.Ο antouan σπάει τα καθιερωμένα και καταλήγει στην πλαζ :wink: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Ετσι....ετσι αγορινα μου....!!!
NemOOO Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Τελικά θα μου πεί κάποιος τι σημαίνει βασανίζω κατα τον ANtouan?? Time is just a fraction of the sine.......
floyd85 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 OP Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 φιλε antouan oλα μεσ το προγαραμμα ειναι αν παιζεις ενα 6ωρο δεν σημαινει οτι χανεις της πλαζ..εκτος αν ρε αδερφε εισαι τοσο ωραιος και εισαι συνεχεια απασχολημενος με αλλα πραγματα..η δεν εισαι τοσο ωραιος αλλα και παλι οπως σε κοβω παλι απασχολημενος με αλλα παραγματα..ωραια φοτο..την ξερεις?
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Στις αρχές τουλάχιστον εγώ το εκλάμβανα ως "ξεκόλλα" ή κάτι τέτοιο.Συνήθως το έλεγε σε όποιον διαφωνούσε :lol: :lol: Μετά πήγαινε πακέτο με την θέα "σεμνών" αιθαίριων υπάρξεων κοινώς γκομενακίων :lol: Τώρα πρέπει να έχει πολυσήμαντη έννοια :o You are wrong f**ked and overatted...
takis Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 φιλε antouan oλα μεσ το προγαραμμα ειναι αν παιζεις ενα 6ωρο δεν σημαινει οτι χανεις της πλαζ..εκτος αν ρε αδερφε εισαι τοσο ωραιος και εισαι συνεχεια απασχολημενος με αλλα πραγματα..η δεν εισαι τοσο ωραιος αλλα και παλι οπως σε κοβω παλι απασχολημενος με αλλα παραγματα..ωραια φοτο..την ξερεις? σωστοοοος ο floyd :lol: :lol: :wink:
antouan_z Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 φιλε antouan oλα μεσ το προγαραμμα ειναι αν παιζεις ενα 6ωρο δεν σημαινει οτι χανεις της πλαζ..εκτος αν ρε αδερφε εισαι τοσο ωραιος και εισαι συνεχεια απασχολημενος με αλλα πραγματα..η δεν εισαι τοσο ωραιος αλλα και παλι οπως σε κοβω παλι απασχολημενος με αλλα παραγματα..ωραια φοτο..την ξερεις? Ειμαι πολυυυυυυυυυυυυ ωραιοοοοοοοοςςςςςςςςςςςς............αυτη στην φωτο ειναι η εξαδελφη μου Καιτη....φοιτητρια στα ΤΕΙ ΚΟΖΑΝΗΣ....σπουδαζει αργαλειο και χειρονακτικα επαγγελματα......καμμια φορα τα βραδια ξεχναω οτι ειμαστε ξαδελφια και.....
floyd85 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 OP Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 ρε παιδια επειδη εχουμε ξεφυγει απο το θεμα,ειναι καποιος διατεθειμενος να με βοηθησει...με το θεμα του ενισχυτη...να ρωτησω και κατι αλλο...τι εχετε να πειτε για τα + και - αναμεσα σε κεφαλη με καμπινα και combo??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση