fm Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Η μπαντα μου ονομαζεται Scapegoat και κινουμαστε σε stoner μονοπατια.Τα παρακατω ειναι video απο το schoolwave που παιξαμε φετος http://www.youtube.com/user/scapegoatgreece#p/u/0/3pslniMm3BU οποιοδηποτε σχολειο προφανως και ειναι δεκτο ειτε ειναι θετικο ειτε αρνητικο αρκει να ειναι επικοδομητικο
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Μια χαρα βαρατε για πιτσιρικαδες,πες στον τραγουδιαρη ομως οτι οι αντρες ΚΟΝΤΟΒΡΑΚΙΑ φορανε ΜΟΝΟ στην παραλια..... ;D & ΣΙΓΟΥΡΑ οχι πανω στη σκηνη (μονο οι roadies το καλοκαιρι δικαιολογουνται να τα φορανε) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Μια χαρα βαρατε για πιτσιρικαδες,πες στον τραγουδιαρη ομως οτι οι αντρες ΚΟΝΤΟΒΡΑΚΙΑ φορανε ΜΟΝΟ στην παραλια..... ;D & ΣΙΓΟΥΡΑ οχι πανω στη σκηνη (μονο οι roadies το καλοκαιρι δικαιολογουνται να τα φορανε) ;D ;D ;D ;D ;D Τι λες βρε Νίκο στα παιδιά... Με 40 βαθμούς όλοι με κοντοβράκια ;D ;D ;D κυκλοφορούμε εδώ στο Γκρίχενλαντ ;D Αλλά βέβαια καλομάθαμε στα δροσερά Βερολίνα ;) @ FM ωραίοι παιδιά all this has happened before and will happen again
fm Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 @superfunk να φανταστεις οτι με κοροιδευε που εβαλα παντελονι εκεινη την μερα.Θελει να αεριζονται τα @@ του.
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Εσυ εισαι σε καλο δρομο,ακου κοντοβρακι στη σκηνη,ουτε οι Πυξ Λαξ δεν τα κανουν αυτα.... ;D ;D Τι λες βρε Νίκο στα παιδιά... Με 40 βαθμούς όλοι με κοντοβράκια κυκλοφορούμε εδώ στο Γκρίχενλαντ Αλλά βέβαια καλομάθαμε στα δροσερά Βερολίνα καλα στο Βερολινο ειναι ακομα χειροτεροι (και αντιαισθητικοι) με σαγιοναρες και σορτσακια του μπασκετ....ειναι ολοι απο τελη Μαϊου.... ;D χαλια φαση (αισθητικα) ειναι παντως να κυκλοφορεις μεσα στην πολη με την τριχα καγκελο.... ;D,αν ζεσταινεσαι βαλε κελεμπια οπως οι Αραβες καλυτερα ειναι... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Τι λες βρε Νίκο στα παιδιά... Με 40 βαθμούς όλοι με κοντοβράκια ;D ;D ;D κυκλοφορούμε εδώ στο Γκρίχενλαντ ;D Σπικ φοργιορσελφ. Δε πα να χει και 50..... Η σκηνή είναι σκηνή και πρέπουσα περιβολή της περσόνας που φιλοξενεί της αρμόζει. Κάτω βάλε και ζαρτιέρες (που ξέρω ότι βάζεις) :P Βέβαια τη στολή του Judge Dredd εγώ δεν θα την έβαζα ούτε με βασανιστήρια ...... ;D ;D ;D Παίδες σόρρυ αλλά δεν βλέπω Ουτούμπι απ τη δουλειά. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Mike G Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 αν ζεσταινεσαι βαλε κελεμπια οπως οι Αραβες καλυτερα ειναι... ;D Μαύρη?? :o :o ;D ;D Μια χαρά είστε fm keep going λιγάκι να δουλέψει τη φωνή του ο τραγουδιστής...πολύ ψόφιος μου ακούγεται ;D Δώστε του λίγο red bull ;D ;D
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Σπικ φοργιορσελφ. Δε πα να χει και 50..... Η σκηνή είναι σκηνή και πρέπουσα περιβολή της περσόνας που φιλοξενεί της αρμόζει. +1000 βεβαια εσυ εισαι βετερανος ροκ σταρ και τα ξερεις καλα αυτα... εδω ρε σεις ολοκερος JAMES BROWN & εσκαγε μυτη Ιουλιο μηνα με ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ κοστουμι με γελεκο και γραβατα....ενα παντελονι φοβαστε να βαλετε? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
trolley Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Παίδες σόρρυ αλλά δεν βλέπω Ουτούμπι απ τη δουλειά. Ώρες-ώρες είσαι πολύ χωλόφαρδος... Mea Culpa
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 βεβαια εσυ εισαι βετερανος ροκ σταρ και τα ξερεις καλα αυτα... Μή σταματάς. Συνέχισε εδω ρε σεις ολοκερος JAMES BROWN & εσκαγε μυτη Ιουλιο μηνα με ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ κοστουμι με γελεκο και γραβατα....ενα παντελονι φοβαστε να βαλετε? Cause every girl 's crazy bout a sharp dressed man......... ;D Ώρες-ώρες είσαι πολύ χωλόφαρδος... Μωρέ χωλή έχω καμπόση αλλά το πανκ μας πέθανε. Αν το βγάλω όμως σε μιζέρια με στίχο ελληνικό μέχρι και ο μεγαλύτερος Έλληνας συγκρότημας γίνομαι. ;) Να πω πόσο πολύ μου αρέσει το Schoolwave. Δεκαεξάρια/δεκαοχτάρια στη σκηνή πάνω να χτυπιώνται. Το γουστάρω απίστευτα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση