Anduan3 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 ...τράβα να φας δυο σταγόνες lsd για να παίξεις psychedelic... Γινεται και με Red Bull (δινει φτερα)
Guru npap Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Guru Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 και μια και μου ξυπνήσατε αναμνήσεις μερικά αγαπημένα μου ακόμα... :) Sweet Smoke - Baby Night - 1 Children of the Mushroom - You Cant Erase A Mirror Morgen - 07 - Love Too Much - Song For My Lady (1971) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
ierissiotis Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Ψαξε για τους πρωτους δισκους των eloy.
fuZZed Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Ψαξε για τους πρωτους δισκους των eloy. Ρε πατριωτη με ολο το σεβασμο.... Στη πρωτη σελιδα με <<φρεναρες>> για τις προτασεις μου, διοτι προφανως τις θεωρησες prog κ οχι phychedelic κ τωρα προτεινεις eloy?? Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!!
lgbesios Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 .....γκουχ..γκουχ rust never sleeps
fuZZed Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Καλα αμα ειναι να πνιγεις αστο να παει.. Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!!
lgbesios Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Παρεξήγησες …… anyway (στην πρώτη σελίδα δεν σε ''φρενάρει'' ο ierissiotis αν σε ''φρενάρει ''- επ ουδενί - κάποιος είμαι εγώ.) rust never sleeps
fuZZed Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Mοιαζετε!!! Αδελφια ειστε?? ;D Συγνωμη και στους δυο!! Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!!
lgbesios Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Mοιαζετε!!! Αδελφια ειστε?? ;D Δεν ξέρεις καμιά φορά .......μικρός ο κόσμος ;) ;D ;D ;D rust never sleeps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση