zoo Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Η κιθάρα ήταν δική μου και την έδωσα λογω μεγέθους . Πολυ μικρη για τα 1,90 μου. Εχει πολύ καλύτερο ήχο απο αυτόν που ακούγονται στα clips του Μάκη και αν κι ο Κώστας παίζει γενικώς θαυμάσια , μ'ενα αισθαντικο κι επιθετικο συναμα rock blues παίξιμο πανω στο backtrack του since I've been loving you , θα εδειχνε τα guts που πραγματικά έχει .............. Το αξιοπερίεργο είναι ότι μια ίδια κόκκινη Gibson Special του 80 κάτι που είχα , normal παραγωγής , όχι custom shop reissue , χωρις wraparound bridge και λεπτοτερο slim 60's neck , κοντρα στα δεδομενα , έπαιζε πολύ καλύτερα ........ Οι P90 αν συνηθησεις ή αποφυγεις το θορυβο που φυσιολογικα εχουν , και ιδιαιτερα οι παλιοι Gibson , ειναι οι καλυτεροι μαγνητες ever για μενα ............ ;) It's only Rock 'n' Roll .....................
ffmakis Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Η κιθάρα ήταν δική μου και την έδωσα λογω μεγέθους . Πολυ μικρη για τα 1,90 μου. Εχει πολύ καλύτερο ήχο απο αυτόν που ακούγονται στα clips του Μάκη και αν κι ο Κώστας παίζει γενικώς θαυμάσια , μ'ενα αισθαντικο κι επιθετικο συναμα rock blues παίξιμο πανω στο backtrack του since I've been loving you , θα εδειχνε τα guts που πραγματικά έχει .............. Το αξιοπερίεργο είναι ότι μια ίδια κόκκινη Gibson Special του 80 κάτι που είχα , normal παραγωγής , όχι custom shop reissue , χωρις wraparound bridge και λεπτοτερο slim 60's neck , κοντρα στα δεδομενα , έπαιζε πολύ καλύτερα ........ Οι P90 αν συνηθησεις ή αποφυγεις το θορυβο που φυσιολογικα εχουν , και ιδιαιτερα οι παλιοι Gibson , ειναι οι καλυτεροι μαγνητες ever για μενα ............ ;) Γεια σου Δάσκαλε ;D Πού να την άκουγες με 1968 Gibson deluxe P90
zoo Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Γεια σου Δάσκαλε ;D Πού να την άκουγες με 1968 Gibson deluxe P90 Αφου κατα βαθος το ξερεις γιατρε μου , οι 68 P90 που φυλας στην καβατζα , ειναι σφοδρα ερωτευμενοι με την Orca , και στο τελος ως ειθισται , θα βρουν επιτελους το δρομο για το σπιτι ;) ( μου ..... ενοειται ) à tout à l'ère 8) It's only Rock 'n' Roll .....................
messalion Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Αφου κατα βαθος το ξερεις γιατρε μου , οι 68 P90 που φυλας στην καβατζα , ειναι σφοδρα ερωτευμενοι με την Orca , και στο τελος ως ειθισται , θα βρουν επιτελους το δρομο για το σπιτι ;) ( μου ..... ενοειται ) à tout à l'ère 8) orce και p90's ?? θα ηθελα να ακουσω αυτον τον συνδιασμο ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
ffmakis Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 orce και p90's ?? θα ηθελα να ακουσω αυτον τον συνδιασμο ;D ;D ;D καλά που ζεις εσύ ?? ;D ;D ;D Ειναι το πρώτο βιντεάκι που φτίαξαμε και είναι λίγο χάλια η εικόνα κλπ.
messalion Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 μην μου τη λες ετσι ρε !!! λιγο επιείκεια - ωραιο το βιντεακι - vintage ;D ;D ;D ;D και πολυ ωραιος ηχος της orca - κονγκρατσουλεϊσονς :P :P :P think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση