papamouskoulos Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Καλησπερα ηθελα να ρωτησω που μπορω να βρω εδω στην Ελλαδα jackson neck για την PS4 μου γιατι μου εσπασε και δε θελω σε καμια περιπτωση να παρω αλλη κιθαρα γιατι το body της ειναι μια χαρα επισης δε θελω να παραγγειλω μεσω ιντερνετ για αυτο ρωταω για Ελλαδα
Vassilis-7- Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Δυσκολα τα πραγματα, αυτη την στιγμη δεν υπαρχει ουτε καν στο ebay, τετοιος λαιμος. Ειχα και εγω παρομοιο προβλημα τελικα πουλησα τα parts (σωμα, μαγνητες, floyd κτλ) και αγορασα εκ νεου την κιθαρα.
Mike G Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Aν δεν κάνω λάθος μπορεί να ταιριάζει και λαιμός από κάποιο γιαπωνέζικο-κορεάτικο μοντέλο της jackson.Στο νεκ πόκετ είναι πολύ πιθανό να ταιριάζει.Τσέκαρε αν θες.Ο στόλλας είναι αντιπροσωπος της CBS στην ελλάδα.
Vassilis-7- Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Προσωπικα ειχα προβλημα με το neck pocket και τις βιδες. Ειτε θα ανοιγα καινουργιες τρυπες για να βιδωθει ο λαιμος (και θα εκανα τον Σταυρο μου να γινουν ισια) ειτε ειχα προβλημα με το Intonation αφου με τις μαμα θεσεις βιδωνε σε διαφορετικη απο την προβλεπομενη θεση οποτε αλλαζε το scale.
papamouskoulos Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια, θα παρω τηλεφωνο στου στολλα σημερα να δω μηπως μου βρουνε τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση