Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Δεν έχει τόσο σημασία αν σας αρέσει η όχι (γούστα είναι αυτά)

Είναι πιτσιρικάς, η τεχνική του απίστευτη, πολύ καλό παιδί και τέλος...γιατί όχι?

Στο πρώτο παίζει με τον meola (παρακολουθήστε την έκφραση του Fausto Beccalosi )

• Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Απιθανος....οταν τον ανακαλυψα πριν καιρο νομιζα οτι τα ηχογραφημενα κοματια του τα πειραζε στην ταχυτητα ;D....τελικα απο τα βιντεο φιανεται οτι η τεχνικη του...τουλαχιστον ειναι απιστευτη :P....μπραβο στο παιδι :)

Δημοσιευμένο
jazz με μπουζούκι  ??? ??? ???

Yeap, Jazz.

Και Rock & Blues & Classical & Reggae και οτι αλλο γουσταρει να παιξει ο (καθε) παικτης, αρκει να ξεκολησει απο τι σκυλαδικη νοοτροπια που μας εχει γ...σει τ'αυτια τοσα χρονια...

Btw, θυμαμαι πριν πολλα χρονια (πρεπει να ηταν στα μεσα των '90s) ενα πιτσιρικα-φαινομενο στο μπουζουκι, ο οποιος στα διαλειμματα του ελαφρολαικου προγραματος που παιζανε σε ενα μπαρακι, πηγαινε στον πανω οροφο και επαιζε με το μπουζουκι του...Al Di Meola!!

Πρεπει να ηταν τοτε 17-18 χρονων, και θυμαμαι που συζηταγαμε για jazzRock/Fusion kai Prog και καποια στιγμη του εγραψα κατι κασσετες με ELP και αλλα "καλουδια" και ειχε τρελαθει.

Σε καποια φαση μου εδωσε το CD "Love & Other Obsessions" των Spyro Gyra, και την αλλη μερα οταν του ειπα οτι μου αρεσε πολυ, μου λεει:

"ασε μη μου πεις, ξερω, πιο πολυ γουσταρες το Track 6, Το "Group Therapy, σωστα?" και οντως ετσι ηταν ;D (κομματαρα...)

Στο τελος μου το χαρησε. Ακομα το εχω. 8)

Αυτον θυμηθηκα μολις ειδα το video, και σκεφτηκα "Ρε μπας και...?..."cc3b70245ee780032e5a376a531b7d6e.gif

Δημοσιευμένο

Yeap, Jazz.

Και Rock & Blues & Classical & Reggae και οτι αλλο γουσταρει να παιξει ο (καθε) παικτης, αρκει να ξεκολησει απο τι σκυλαδικη νοοτροπια που μας εχει γ...σει τ'αυτια τοσα χρονια...

+1

φοβερος παιχτης και  :o

www.autokanelis.gr

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...