Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Αυτος ο Παπαδοπουλας φταιει! Ντροπη! Χμμμ... εγώ πάλι νομίζω ότι αυτός ο... μοντελοξάδερφος είναι η αιτία (που σε έσυρε στον... βούρκο των μπλουζ ;D ;D ;D), αλλά μπορεί να κάνω και λάθος ;D all this has happened before and will happen again
gvour Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Χμμμ... εγώ πάλι νομίζω ότι αυτός ο... μοντελοξάδερφος είναι η αιτία (που σε έσυρε στον... βούρκο των μπλουζ ;D ;D ;D), αλλά μπορεί να κάνω και λάθος ;D Εχεις ενα δικιο σ αυτο αλλα ο JJ μου χε ταξει τις μοντελες-ακομα να τις δω- και δεν ειχα αλλη επιλογη. ;D
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Εχεις ενα δικιο σ αυτο αλλα ο JJ μου χε ταξει τις μοντελες-ακομα να τις δω- και δεν ειχα αλλη επιλογη. ;D Που να προλάβεις να τις δεις... Sir Apos παρόντος πάσα αρχή παυσάτω ;) ;D all this has happened before and will happen again
kostas80 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Χμμμ... εγώ πάλι νομίζω ότι αυτός ο... μοντελοξάδερφος είναι η αιτία (που σε έσυρε στον... βούρκο των μπλουζ ;D ;D ;D), αλλά μπορεί να κάνω και λάθος ;D Ναι ναι ..... τραβάτε με κι ας κλαίω ο Γιώργος τι να σου πω ;D ;D ευτυχώς η φυσική ροπή κάποιων ανθρώπων στο να σηκώνουν την 4η βαθμίδα δε κρύβεται ;) Κι έλεγα να πάω για ύπνο .... πάω να βάλω κασάσα και να το ξανακούσω . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Εχεις ενα δικιο σ αυτο αλλα ο JJ μου χε ταξει τις μοντελες-ακομα να τις δω- και δεν ειχα αλλη επιλογη. ;D Ενωμοτάρχης
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Ναι ναι ..... τραβάτε με κι ας κλαίω ο Γιώργος τι να σου πω ;D ;D Φτου... και εγώ που νόμιζα ότι είχε έρθει να παίξει για την... τέχνη ;D @JJ:Η άλλη φωτογραφία με τον Sir και τις ξαδέρφες, που είναι; ;D all this has happened before and will happen again
Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 @JJ:Η άλλη φωτογραφία με τον Sir και τις ξαδέρφες, που είναι; ;D Αυτή κατασχέθηκε από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. ;D Ενωμοτάρχης
gvour Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Που να προλάβεις να τις δεις... Sir Apos παρόντος πάσα αρχή παυσάτω ;) ;D Φοβου το γιγαντα Σουηδο! ;D ;D ;D Κωστα σ ευχαριστω παρα πολυ! Δηλ αν σου χε δειξει και σενα τουτες εδω ο Σπυρος τι θα κανες ρε συ Τερρυ? Θα το ριχνες στα μπλουζ! ;D ;D ;D
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Δηλ αν σου χε δειξει και σενα τουτες εδω ο Σπυρος τι θα κανες ρε συ Τερρυ? Θα το ριχνες στα μπλουζ! ;D ;D ;D Εγώ βρε ακατονόμαστε ;D ήρθα και έπαιξα μπλουζ για την μουσική βρε... για την τέχνη και τα υψηλά ιδανικά ;D ;D ;D ;D ;D ;D Δεν υπέκυψα στις «σειρήνες» της χαλαρότητας και της τρυφηλότητας ;D ;D ;D Και ως γνωστόν... Πνεύμα και ηθική... πνεύμα και ηθική ;D all this has happened before and will happen again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση