Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 26
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Πόσο παίζει να έχεις λιώσει τη hard rock δισκογραφία άνθρωπέ μου για να γράφεις τέτοιου επιπέδου μουσική??! :)

Οφειλω να απαντησω...

Tην αληθεια?Εχω λιωσει ΜΟΝΟ Deep Purple,Lynyrd Skynyrd και Τhunder(αυτους περισσοτερο απ ολους).

Κι αυτα πριν αρκετααα χρονια.

OΛΑ τα αλλα,περιστασιακα εως πολυ λιγο.

Σ ευχαριστω για τα κολακευτικα σχολια Vasmar!

Δημοσιευμένο

Για όποια ενδιαφέρεται , πωλείται rock n’ roll γυαλί ηλίου του Freerock1974/ mind condition! Starting bid 1.000,00  €

Nτάξει Nestro Apos “Mint condition” εννοώ  :P. Free this F****g Rock anyway cousin!  :D

Tη γλύτωσες. :D

...Exω κατσει πανω τους πανω απο 69 φορες..Ουτε απο πετρα να τανε.. ;D

Σεξουαλικά υπονοούμενα? :)

InfluenSir!

• Moderator
Δημοσιευμένο

Αμάν πια βρε ξάδερφε του εξαδέλφου... Τι θα γίνει με την περίπτωση σου  ;D  Πότε θα κατέβεις προς τα κάτω να κάνουμε μια μπάντα; 

Τα ανεβάζεις, τα ακούμε, μας φτιάχνεις αλλά δεν έρχεσαι να τα βαρέσουμε  ;D ;D ;D

Έχω και μια ιδέα του σατανά... Γκρουπ μαζί με Nestor Apos και LK- και νομίζω ότι έχω πρόχειρο ένα όνομα που θα αντικατοπτρίζει τον... μουσικό προσανατολισμό. Τι θα έλεγες για... Sex Symbols  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ; 

all this has happened before and will happen again

Δημοσιευμένο

Μακράν ο αγαπημένος μου noizας μουσικός

Χίλια μπράβο, αν και με αυτά που ανεβάζεις αργά ή γρήγορα θα το παρατήσουμε το άθλημα ;D

Δημοσιευμένο

Σας υπερευχαριστω S3nTiNeL,nuno!

Δε σας κρυβω οτι η αποδοχη απο καποιους αυτου το κλασσικου hard rock που υπεραγαπω,

μου δινει ΜΕΓΑΛΗ χαρα!

Να ειστε καλα!

@Τerry,εγω γκρουπ μ αυτους δεν κανω.

Αμα ειναι να λεμε 6 η ωρα προβα και να ρχονται 7 παρα τεταρτο γιατι ''κατι τους ετυχε''...

(βλ. μεσοφούστανο).. :P

Ασε που στα λαιβ θελουν 40 λεπτα διαλειμμα για να μαζεψουν την πετονια... ;D

• Moderator
Δημοσιευμένο

@Τerry,εγω γκρουπ μ αυτους δεν κανω.

Αμα ειναι να λεμε 6 η ωρα προβα και να ρχονται 7 παρα τεταρτο γιατι ''κατι τους ετυχε''...

(βλ. μεσοφούστανο).. :P

Ασε που στα λαιβ θελουν 40 λεπτα διαλειμμα για να μαζεψουν την πετονια... ;D

Καταρχάς εγώ και ο Nestor Apos δεν χρειαζόμαστε πρόβα, οπότε το 1ο επιχείρημα καταρρέει. 2ον Η συνέπεια δεν συμβάδιζε ποτέ με το ταλέντο, οπότε είναι λογικό στην ορισθείσα για τις 6 πρόβα, εγώ να εμφανιστώ στις 10 και ο Nestor Apos στις 6 , αλλά την άλλη ημέρα ;D. Τέλος εγώ θα δεχθώ την πρόταση του Terry , υπό τον όρο στο γκρούπ να τραγουδάω!  :D

Δημοσιευμένο

Όχι ρε φίλε, τι είπες τώρα. Εξαιρετικό. Πολύ uplifting. Εσύ αγόρι μου γεννήθηκες λάθος εποχή (και χώρα for that matter). Κανά live βρε παιδιά......τώωωωωωρα......

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Δημοσιευμένο

Καταρχάς εγώ και ο Nestor Apos δεν χρειαζόμαστε πρόβα, οπότε το 1ο επιχείρημα καταρρέει. 2ον Η συνέπεια δεν συμβάδιζε ποτέ με το ταλέντο, οπότε είναι λογικό στην ορισθείσα για τις 6 πρόβα, εγώ να εμφανιστώ στις 10 και ο Nestor Apos στις 6 , αλλά την άλλη ημέρα ;D. Τέλος εγώ θα δεχθώ την πρόταση του Terry , υπό τον όρο στο γκρούπ να τραγουδάω!  :D

Γκρούπις θα έχουμε? ;D

Κανά live βρε παιδιά......τώωωωωωρα......

Ετοιμάζεται Supergroup. Δες πιο πάνω. ;)

InfluenSir!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...