Elixir Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 καλησπερα ψαχνω ενα distortion πεταλι με παχυ ηχο και πλουσιο και ογκοδη δηλαδη να εχει γεματα μεσαια και να μην ειναι scooped(μπλιαχ)και να κυμενεται σε επιπεδα gain μεχρι εδω YouTube - Broadcast Yourself Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...
G.K. Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 Απο overdrive - distortion πεταλια για καλη σου τυχη η αγορα εχει τα παντα. Απο πολυ φτηνα μεχρι πανακριβα. Εσυ τι μπατζετ διαθετεις? Επισης τι ενισχυτη εχεις? Στράαατα Stratούλα...
Elixir Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 παιζω παντα σε καθαρο καναλι μαρσαλ και εχω ενα bad monkey και ενα mxr classic fuzz ο μαρσαλ μου ειναι valvestate δεν θυμαμαι ποιο μοντελο (λιγο παλιο ) και εχει χαλασει το δευτερο απο τα 3 καναλια του(ονομαζεται αυτο το καναλι overdrive 1) exei kai od 2 αλλα ειναι πολυ κομπρεσαρισενο και τζιτζικιστικο ενω το καλο το χαλασμενο ειναι σε στυλ ac dc με πολυ gain και γεματο ηχο απο τα πριμα μεχρι τα μπασσα Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...
kafetzis Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 Μάλλον αυτό που χρειάζεσαι είναι το.... ή αν θες κάτι πιο heavy τότε...
Elixir Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 ειδα στισ αγγελιεσ ενα ibanez tube king και μου αρεσε... ειχε καλη τιμη και γενικα μ αρεσει αυτοσ ο ηχοσ να ρωτισω με την λαμπα του τι παιζει? Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...
DAK Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Απο overdrive - distortion πεταλια για καλη σου τυχη η αγορα εχει τα παντα. Απο πολυ φτηνα μεχρι πανακριβα. Εσυ τι μπατζετ διαθετεις?
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Μάλλον αυτό που χρειάζεσαι είναι το.... Έχω το αυθεντικό και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι μάλλον δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι, εκτός και αν το χρησιμοποιήσεις για να μπουστάρεις τον ήδη υπεροδηγημένο ενισχυτή σου. InfluenSir!
VKz Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 αν θες να εισαι καλυμμενος απο ολες τις μεριες ηχου τοτε παρε αυτο.. Blackstar HT-Dual http://www.thomann.de/gr/blackstar_ht_dual.htm αμα πας στον τριμη κιολας σου κανει καλυτερη τιμη!
messalion Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 αμα πας στον τριμη κιολας σου κανει καλυτερη τιμη! απο ποτε ο τριμης φερνει blackstar ?? ??? ??? ??? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
hyperpanos Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 αν και μιλάω υποκειμενικά, δες και το vox satchurator, έχει από blues ήχους μεχρι και metal ??? και είναι για μένα πολύ ευέλικτο πετάλι. όχι άλλο κάρβουνο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση