giorgos_krhth_91 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Εγω στην ακουστικη ο αδερφος μου στην ηλεκτρικη ενας roland και ενα drum machine,πειραματα βασικα,πως σας φαινεται? http://www.youtube.com/user/DjTrikalos#p/a/u/2/08fPn7nE8aU
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 ...πως σας φαινεται? Πως να μας φανεί. :o Δε μου λές το προσωνύμιό σου (DJ Trikalos) το πήρες από τα Τρίκαλα, ή επείδή είσαι καλόςΧ3? InfluenSir!
giorgos_krhth_91 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 To dj trikalos ειναι ο λογαριασμος του κολλητου μου που ειναι απο τα τρικαλα. Απλα μια ηχογραφηση που πετυχα ηταν και ειπα να το ανεβασω.
warwickplayer Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Εγω στην ακουστικη ο αδερφος μου στην ηλεκτρικη ενας roland και ενα drum machine,πειραματα βασικα,πως σας φαινεται? http://www.youtube.com/user/DjTrikalos#p/a/u/2/08fPn7nE8aU Η αρμονια του κομματιου μου αρεσε..η ηλεκτρικη κιθαρα δεν ειναι καλη...καθολου καλη....κανει και πααααααααρα πολλα φαλτσα... Τωρα για το drum machine...καλυτερα να ελειπε...μ αρεσει και η αγωνια στη φωνη..πιο γρηγορα πιο γρηγορα ;D I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!
giorgos_krhth_91 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Και μενα η μελωδια μου αρεσε πολυ για αυτο και το ανεβασα,η ηλεκτρικη κιθαρα τα εχει τα λαθη της ναι αλλα δεν ηταν ουτε 4 μηνες που επαιζε ο μικρος οταν το γραψαμε.
warwickplayer Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Και μενα η μελωδια μου αρεσε πολυ για αυτο και το ανεβασα Αρμονια...μην μπερδευεσαι... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!
oselifer Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Sorry,αλλά δεν είναι για δημοσίευση το δημιούργημα σας.... :P Θέλετε δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση