panosprog Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Δεν το ειπα αυτο...Η αιολικη εχει το b13 ενω η δορικη το 13 και εκει ειναι η διαφορα τους...αυτο που λεω ειναι οτι και η μια και η αλλη ειναι μινορε...εμενα πχ μ αρεσει να παιζω σε Τ-Η...κ αυτη μινορε ακορντο δινει αλλα με αλλο ακουσμα...δεν παυει ομως να ειναι μινορε... Αν επιτρεπεται τι ειδη μουσικης παιζεις μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος με την κλιμακα που αναφερεις.
warwickplayer Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Αν επιτρεπεται τι ειδη μουσικης παιζεις μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος με την κλιμακα που αναφερεις. χαχαχαχα....κοιτα η συγκεκριμενη εφαρμοζεται παντου...σε αντικαταστασεις ντιμινουιτας την συναντας κατα κορον...σε ethnik jazz μπορει να την βρεις αλλα και σε διαφορα jazz blues.την κλιμακα σαν παραδειγμα την ανεφερα μιας και μου αρεσει ο ηχος της...αλλα δεν ειναι και τοσο εξωτικη... Σε Τ-Η δυσκολα να βρεις καποιο κομματι....Σε W-T θα βρεις αρκετα.... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!
panosprog Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 χαχαχαχα....κοιτα η συγκεκριμενη εφαρμοζεται παντου...σε αντικαταστασεις ντιμινουιτας την συναντας κατα κορον...σε ethnik jazz μπορει να την βρεις αλλα και σε διαφορα jazz blues.την κλιμακα σαν παραδειγμα την ανεφερα μιας και μου αρεσει ο ηχος της...αλλα δεν ειναι και τοσο εξωτικη... Σε Τ-Η δυσκολα να βρεις καποιο κομματι....Σε W-T θα βρεις αρκετα.... Aρα εννοεις την whole tone και παιζεις jazz και fusion να υποθεσω
warwickplayer Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Aρα εννοεις την whole tone και παιζεις jazz και fusion να υποθεσω Κοιτα οι συμμετρικες whole tone,Η-Τ,Τ-Η παιζουν πολυ στην jazz fusion και progressive...Η W-T και Η-Τ στις δεσποζουσες και η αλλη σε αντικαταστασεις ντιμινουιτας...δυσκολα θα τις βρεις αλλου...Για αυτο σου λεω οτι ολα ειναι ακουσματα...οταν ακουσα πρωτη φωρα το construction of light το εκλεισα στο ενα λεπτο...τωρα μου ειναι κατι απολυτα normal σαν ακουσμα... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 γιατι δεν ανταλαζετε μσν? ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
panosprog Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Οντως οι συμμετρικες παιζουν πολυ στην jazz fusion και λογω της αρμονιας και του αυτοσχεδιασμου. Στo progressive χρησιμοποιουνται περισσοτερο σαν ριφ καλη ωρα οι King Crimson που ανεφερες ο Fripp χρησιμοποιει πολλες τετοιες στα στρυφνα σημεια των κομματιων.Καλο το construction ... αλλα τους προτιμω στα '70ς με Wetton,Cross,Brufford.Aληθεια αυτο που κυκλοφορησαν φετος σαν προτζεκτ το εχεις τσεκαρει? King Crimson - A Scarcity Of Miracles (Official Video) Καλο βραδυ
warwickplayer Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Aληθεια αυτο που κυκλοφορησαν φετος σαν προτζεκτ το εχεις τσεκαρει? King Crimson - A Scarcity Of Miracles (Official Video) Καλο βραδυ Πλακα μου κανεις!!!Με levin και Gavin Harrison?δεν το εχω δει και μολις μου εκανες το μεγαλυτερο δωρο της χρονιας!!! I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση