tomandgeronimo Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2011 Ok. Για τσέκαρε το cpu meter του cubase μήπως σου κάνει τίποτα απότομες αυξομειώσεις; Αν εννοείς το cpu meter όταν χρησιμοποιώ το cubase, τότε, μόλις παρατήρησα ότι ο΄ταν πατάω play στο cubase, και οι δύο πυρήνες πάνε 99και 100%, μόλις το σταματάω, πέφτει... :o :o ??? :'(
pkole Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2011 Το θέμα είναι αν σου κάνει απότομες αυξομειώσεις κατά την ώρα του playback. Αν είναι συνέχεια στο peak, πάμε αλλού.
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2011 Το θέμα είναι αν σου κάνει απότομες αυξομειώσεις κατά την ώρα του playback. Αν είναι συνέχεια στο peak, πάμε αλλού. κατά την ώρα του playback...Επίσης σε άλλο πρόγραμμα (adobe audition) δουλεύουν όλα κανονικότατα, και η κάρτα (χωρίς crackles) και το cpu είναι στο 1% edit: Το πρόβλημα που εχω αναφέρει παρουσιάζεται σε nuendo και cubase μόνο
pkole Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2011 Δε μου απάντησες αν σου κάνει αυξομειώσεις ή είναι συνέχεια στο Peak. Επίσης ποια έκδοση του cubase έχεις αγορασμένη;
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2011 Δε μου απάντησες αν σου κάνει αυξομειώσεις ή είναι συνέχεια στο Peak. Επίσης ποια έκδοση του cubase έχεις αγορασμένη; όχι είναι συνέχεια στο peak....αγορασμένη (αν εννοείς αυτό που κατάλαβα) έχω την έκδοση 5.1
pkole Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2011 όχι είναι συνέχεια στο peak....αγορασμένη (αν εννοείς αυτό που κατάλαβα) έχω την έκδοση 5.1 Το αναφέρω απλά γιατί έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς προβλήματα από δανεικές εκδόσεις.
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2011 Το αναφέρω απλά γιατί έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς προβλήματα παό δανεικές εκδόσεις. έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές εκδόσεις... ???
pkole Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2011 Έχεις δοκιμάσει να ανοίξεις τα project σου από άλλο δίσκο; Μήπως είναι γεμάτος αυτό που τα τρέχεις τώρα; Δώσε μια περιγραφή του υπολογιστή σου.
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2011 Έχεις δοκιμάσει να ανοίξεις τα project σου από άλλο δίσκο; Μήπως είναι γεμάτος αυτό που τα τρέχεις τώρα; Δώσε μια περιγραφή του υπολογιστή σου. τι εννοείς από άλλο δίσκο??? Αφού και ένα mp3 σκέτο να φορτώσω σε ένα κανάλι χωρίς ε΄φε κτλ, και πατήσω play, έχει crackles και το cpu φτάνει στα ύψη...Ο υπολογιστής μου έχει 2πηρνο ιντελ επεξεργαστή, 4gb ραμ, και γύρω στα 70 gb άδειο σκληρό...Σε άλλα προγράμματα (εκτός cubase nuendo, ) όλα είναι μια χαρά...
pkole Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2011 Είπα μήπως ήταν γεμάτος ή έφαγε κανένα φλας. Αν μπορείς πάντως δοκίμασε το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση