mariopol Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Ατυχώς εάν λουστράρει μόνος του, το σπρέυ έχει 18 ευρώ και κρατάει περίπου 48 ώρες (μετά είναι για πέταμα)...και οι δοκιμές κοστίζουν... Απο τα 7 κατοσταρικα της κιθαρας ειναι λιγοτερα ;D www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
Floyd Maniac Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 γκρρρρρρρρρρρρρρ με αγχωσατε ;D ;D schafferbfg καλα που μου το θυμισες, εσω μια squier κατεστραμενη (την διελυσα οταν ημουν πιτσιρικι για να μαθω τα εντοσθια μιας κιθαρας) οποτε θα εκτονωθω εκει ;D Marathon επειδη πλεον δεν ειμαι στην πρωτευουσα και εδω στην επαρχια το μενου περιλαμβανει διαφορους χρωματιστες, μαγαζατορες με χρωματα κλπ κλπ . Λες να ρωτησω αυτους?Guitar Tech ΔΕΝ εχουμε εδω :P Αν και να πω την αληθεια φοβαμαι μηπως μου ξεκουρδισουν τα ξυλα και μετα το οργανο ακουγετε σκατα ;D ;D ;D
marathon Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Απο τα 7 κατοσταρικα της κιθαρας ειναι λιγοτερα ;D Προφανώς...αλλά 18+18+και τα υπόλοιπα υλικά θα φτάσει στα 100-120 ευρώ για δοκιμές με αμφίβολο αποτέλεσμα. Με 200 ευρώ την έφτιαξε ο μάστορας... Marathon επειδη πλεον δεν ειμαι στην πρωτευουσα και εδω στην επαρχια το μενου περιλαμβανει διαφορους χρωματιστες, μαγαζατορες με χρωματα κλπ κλπ . Λες να ρωτησω αυτους? Φυσικά πρώτα θα ρωτήσεις αυτούς Guitar Tech ΔΕΝ εχουμε εδω :P Σε ποιά πόλη είσαι? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Floyd Maniac Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 ξυλοκαστρο κορινθιας............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση