marathon Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Ξερεις εσυ.... http://www.noiz.gr/index.php?topic=187137.60 Μπαρδόν? Γιατί; Μοιάζουνε; Να αρχίσω να ανησυχώ; Την έχει πάθει κανείς; Θέλει να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του; Για μας Κώστα μου η βούρτσα είναι άχρηστη...σε λίγο και η π**τσα :'( :'( :'( :'( Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
bloody_sunday Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Παράλληλα με το νέο παγκόσμιο πρότυπο της διευθυνσιοδότησης του Ιντερνετ, τις προηγούμενες μέρες ανακοινώθηκε και το νέο πρότυπο του ID3tag για τα mp3 και πάσης φύσεως λοιπά μουσικά αρχεία. Από δω και στο εξής προβλέπεται υποχρεωτική εμφάνιση ενός pop-up παραθύρου που θα πληροφορεί τους ακροατές αν ο εκτελεστής είναι στα ξεκινήματά του έτσι ώστε να μην αυτοβλακοποιηθούν. Στην περίπτωση του ραδιοφώνου και λοιπών μέσων που τα pop-ups δεν είναι εφικτά, πριν την έναρξη του εκάστοτε κομματιού θα ακούγεται μια computerized φωνή που θα παρέχει αυτόματα τις απαραίτητες πληροφορίες στο κοινό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως για τα ελληνικά κομμάτια οι φωνές αυτές θα ανήκουν στην Ναταλία Γερμανού και στο Σάκη Ρουβά, κατόπιν ενσωμάτωσής τους στο κατάλληλο software από την γνωστή εταιρία Μelodyne. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Vegeterian Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβεις πόσο προσβλητικό είναι το υπογραμμισμένο κείμενο. Δεν θα σταθώ εκεί όμως, άλλωστε κουβέντα κάνουμε: Θεωρώ ότι η αυστηρή κριτική μπορεί να είναι εποικοδομητική, σε οποιοδήποτε στάδιο και να βρίσκεται κάποιος. Αλλά και πάλι, ο original poster παίζει live σε μαγαζιά και πληρώνεται: πιστεύεις ότι πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν να έπιασε την κιθάρα για πρώτη φορά στη ζωή του? Γενικώς, είναι καλό να ξέρουμε και το επίπεδο των υπολοίπων όταν ανεβάζουμε κλιπ και περιμένουμε απόψεις. Π.χ. σε ένα φεστιβάλ όπου εμφανιζόταν διάσημοι σολιστ, θα περίμενες ένας 27 χρονος άτσαλος κιθαρίστας (πραγματικά τυχαίο παράδειγμα) να εισπράξει το ίδιο χειροκρότημα και καθόλου αρνητική κριτική? Δεν είπα κάτι για να σε προσβάλω συγνώμη εάν το πήρες έτσι λάθος διατύποση απο μένα! Δε ξέρω εάν το παιδί είναι μουσικός και παίζει σε μαγαζιά! Είχα τη εντύπωση πως είναι νέος στο χώρο! Παρόλαυτα όμως έχω παρατηρήσει κομμάτια φίλων εδώ στο Νόιζ που δεν είναι και τίποτα τις προκοπής να εκθεάζοντε έστω και άν είναι μέτρια το πολύ, ενώ άτομα που παίζουν παπάδες να τρώνε κράξιμο!!! αυτό δίνει την εντύπωση προς τα έξω πως υπάρχουν (δε ξέρω πως θα ακουστεί) κλίκες! Όχι με κακή έννοια απλά μερικοί φίλοι αυτοθαυμάζοντε και αυτογλύφοντε μεταξί τους! :) Σε καμία περίπτωση δεν είναι κακό απλά είναι άδικο που και που ! :) Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis
warwickplayer Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Για μενα Vegetarian εισαι ακριβως η ιδια κατηγορια με τον JOHNNYwxw Και οι δυο εμπειροτεχνες κιθαριστες-ερμηνευτες που δεν γουσταρετε να ακουτε κακες κριτικες εχωντας ψηλα τον αμανε και ψαχνεται την παραμικρη ευκαιρια να την πειτε στον αλλο ασχετος αν αυτα που λετε εχουν βαση και μπορειτε να τα αιτιολογισεται...αποψη μου παντα.... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!
marathon Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Για μενα Vegetarian εισαι ακριβως η ιδια κατηγορια με τον JOHNNYwxw Και οι δυο εμπειροτεχνες κιθαριστες-ερμηνευτες που δεν γουσταρετε να ακουτε κακες κριτικες εχωντας ψηλα τον αμανε και ψαχνεται την παραμικρη ευκαιρια να την πειτε στον αλλο ασχετος αν αυτα που λετε εχουν βαση και μπορειτε να τα αιτιολογισεται...αποψη μου παντα.... Ξαναγράψτο με σωστή ορθογραφία...γιατί θα πιάσουμε εσένα...και ξέρεις τι παλιόπαιδο είναι ο Νέστορας... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
warwickplayer Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 άτομα που παίζουν παπάδες να τρώνε κράξιμο!!! Ατομα πχ οπως ο GeorgeKam-θεωρειτε μεγαλο ταλεντο στην κιθαρα I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!
Vegeterian Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Άλλο τα ειρωνικά και άλλο τα άσχημα... Για να μην μπερδεύουμε τη π**τσα με τη βούρτσα... ;) Βλέπεις κάποια ειρωνεία εδώ? Όχι δε βλέπω καμία ειρωνία εκει. Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis
marathon Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Όχι δε βλέπω καμία ειρωνία εκει. Εδώ μήπως? Οντως δεν ηταν καλο...ειδικα το παιδι που τραγουδαει πρωτο ειναι απαραδεχτο... προς υπερασπιση τους εχω ακουσει και εχω δουλεψει με ανθρωπους που δουλευουν σε εντεχναδικα με παχουλους μισθους και ηταν πολυ χειροτεροι... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
warwickplayer Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Ξαναγράψτο με σωστή ορθογραφία...γιατί θα πιάσουμε εσένα...και ξέρεις τι παλιόπαιδο είναι ο Νέστορας... Δασκαλε τα ξαναειπαμε....Μι νοου καλος ορθογραφος....Μι μπασιστας και computer science student!!! I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!
ndnikola Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Για μενα Vegetarian εισαι ακριβως η ιδια κατηγορια με τον JOHNNYwxw Και οι δυο εμπειροτεχνες κιθαριστες-ερμηνευτες που δεν γουσταρετε να ακουτε κακες κριτικες εχωντας ψηλα τον αμανε και ψαχνεται την παραμικρη ευκαιρια να την πειτε στον αλλο ασχετος αν αυτα που λετε εχουν βαση και μπορειτε να τα αιτιολογισεται...αποψη μου παντα.... @Vegetarian: Εγώ δεν συμμερίζομαι την παραπάνω άποψη και σε ευχαριστώ για την διευκρίνησή σου! Παρόλα αυτά, καλό θα ήταν όπου έχεις διαφορετική άποψη από αυτήν που εκφράζεται, να την post-αρεις και όχι να την κρατάς για τον εαυτό σου (και να την ανακοινώνεις αργότερα με αυτόν τον τρόπο). Το να πεις εκ των υστέρων ότι "έχω ακούσει εδώ και έχω δει ..." δεν βοηθά στη συζήτηση. Ευτυχώς τα περισσότερα θέματα των clips είναι ανοικτά για κριτική και σε προτρέπω να κάνεις και εσύ ανοικτά την δική σου (και σε αυτούς που 'γλύφονται' αλλα και σε αυτούς που 'κράζονται'). http://www.lustinger.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις