Elixir Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2011 ξερει κανεισ/εχει χρησιμοποιησει κερι γιαν να κανει repoting?αν τι κερι εχει χρησιμοποιησει? Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2011 http://www.projectguitar.com/tut/potting.htm When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Elixir Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2011 δεν λειτουργει το λινκ βασικα κανει οποιδηποτε κερι αρκει να μην αρχιζει να λιωνει πχ οταν ητη κιθαρα την χτυπαει ηλιοσ το καλοκαιρι... δλδ πχ η παραφινη που πουλανε για κατασκευη κεριων κανει? Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...
stakiko Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2011 http://www.stewmac.com/freeinfo/a-lindyfralin.html Παραφινη στερεη και περιπου 20% αγνο κερι μελισσας!
Elixir Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2011 αγνο κερι μελισσας! παλι την εκκλησια 8α κλεψουμε...χεε ::) ::) ::) Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...
ntroulis Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2011 Παραφινη στερεη και περιπου 20% αγνο κερι μελισσας! εχω μελισσες, αν μπορω να βοηθησω ;D
Elixir Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2011 εχω μελισσες, αν μπορω να βοηθησω ευχαριστω για την προσφορα φιλε μου αλλα ειμαι απο επαρχια και αχολοειται ο πατερασ μου και ο αδερφοσ του με την μελισοκομεια(δηλαδη μαζευουν κανα βαζακι για το σπιτι επειδη ειναι συνταξιουχοι και δεν εχουν τι να κανουν) Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...
ntroulis Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2011 ,παρακαλω φιλε μου και γω ερασιτεχνικα ασχολουμε ;)
STEFMAISTER Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2011 Σίγουρα ΟΧΙ κερί από τα αυτιά μας.... !! αν δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν μια τέτοια "επέμβαση" σ ένα μαγνήτη..ίσως καλύτερα να το αναλάμβανε κάποιος τεχνικός? αν όχι και θέλεις να το δοκιμάσεις D.I.Y κάνε ενα report της όλης διαδικασίας αν θές... και ενημέρωσε για το πως πήγε! :) ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ??
Elixir Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2011 δεκτο γιατη θελω να βοηθησω μελη του φορουμ οπωσ με βοηθησαν και αυτα ;) Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση