Alexeys Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Υποθέτω ουδεμία σχέση με τους Ρίσκο που υπήρχαν αρχές '90; Πολύ ωραία μπάντα με ωραία κιθαριστικά μέρη και συνθέσεις, είχα ένα demo τους και τους είχα δει και αρκετές φορές live. Λεπτομέρειες εδώ http://www.anexartisi.gr/risko/risko.htm Καμια σχεση. όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει
Babtua Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Καμια σχεση. Ε όχι και καμία σχέση... ίδιο όνομα έχετε! ;D Αρβύλες...
Alexeys Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 Ε όχι και καμία σχέση... ίδιο όνομα έχετε! ;D ;D ;D Ναι αλλα μονο αυτο και οχι πια.Το εχουνε κατοχυρωσει τα παιδια (της μπαντας μου) το ονομα μας απο αρχες του 2000 νομιζω ή τελη δεκαετιας 90. όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει
rockman Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2008 Eipa na sas dwsw kai egw ena link :P www.myspace.com/vangelispotamianos Kali Akroasi!!!
Gaul Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2008 Ως καινούργιος noizας λέω να βάλω και την δική μου μπάντα...!!! :P http://www.myspace.com/normaband2002
niktripper Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 Εγω βασικα εχω 4 σελιδες στο myspace ! ;) www.myspace.com/niktripper www.myspace.com/niktripperandgeorgekouk www.myspace.com/radicaldistortionmusic www.myspace.com/radicalproject
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 Να τις εκατοστησεις. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Πρώην VARTANIS
Stratocaster boy Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 www.myspace.com/swandivesky
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 Απορια. Ξερει κανεις πως αλλαζουμε την σειρα στα τραγουδια. ??? ??? ??? Παλια ειχε τα βελακια πανω και κατω,αλλα τωρα δεν εχει τιποτα. Πως γινεται; ??? ??? ??? Ευχαριστω. Πρώην VARTANIS
vanner Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 www.myspace.com/bandampm After Midnight Popular Music... και αν κάποιος noizer μπορεί να μου πει τη γνώμη του για την παραγωγή (που είναι εξ' ολοκλήρου δική μου/μας) θα βοηθούσε πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση