doken Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 ξέρει κανείς που μπορώ να μετατρέψω στην αθήνα το wha dunlop crybaby clasic σε true bypass? επίσης θα ήθελα να ρωτήσω εάν αυτή η μετατροπή είναι ασφαλής ή δημιουργεί προβλήματα στο χαραχτήρα ή την λειτουργία του πεταλιού? ευχαριστώ
ierissiotis Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Οχι δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Δες εδώ. www.jampedals.com
doken Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Οχι δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Δες εδώ. www.jampedals.com αυτόν σκέυτηκα και εγώ αλλα δεν μπορώ να βρώ τηλέφωνό του στο σάιτ-μήπως το γνωρίζει κανείς?
myster_maze Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 To classic είναι ήδη true bypass! :)
doken Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 To classic είναι ήδη true bypass! :) δεν είναι φίλε δυστηχώς είναι dptp κάπως έτσι νομίζω αναφέρετε-δεν νομίζω να είναι true
toneless Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 δεν είναι φίλε δυστηχώς είναι dptp κάπως έτσι νομίζω αναφέρετε-δεν νομίζω να είναι true To classic (95F) έχει διακόπτη dpdt και όπως ειπώθηκε νωρίτερα είναι true bypass. Άκου να δεις.
rocka cola Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Απλα βγαλε το ρευμα απο το πεταλι ενω ειναι κλειστό και δες αν ακους κιθαρα απο τον ενισχυτη σου.Πιστεψε με,θα ακουσεις γιατι το πεταλι ειναι ειδη true bypass.Αν μιλαμε για το gcb95f η αλλιως crybaby classic.Aν εχεις το απλο crybaby gcb95 δεν ειναι true bypass και απ'οτι εχω ακουσει ειναι ενα αρκετα καλο upgrade για το πεταλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση