shaman505 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 καλησπερα.δουλευω σε ραδιοφωνο και χρησιμοποιω το jazler σαν κυριο προγραμμα για μουσικη και σποτ.το προβλημα που αντιμετωπιζω εχει να κανει με τα instants.οταν φορτονω ενα αρχειο για να το παιξω απο τα instants συμβαινει το εξης.κραταει ενα μικρο δειγμα απο το προηγουμενο instant που εχω και παιξει και οταν παω να φορτοσω καποιο αλλο ακουγετε ενα "τσακ" στον αερα το οποιο ειναι ενα πολυ μικρο δειγμα απο το προηγουμενο instant.εχω την εντυπωση οτι εχει να κανει με buffer αλλα δεν βρησκω τις ρυθμισεις μεσα απο τον jazler για να το διορθωσω.αν καποιος εχει χρησιμοποιησει το συγκεκριμενο προγραμμα και γνωριζει την λυση για το προβλημα ας βοηθησει λιγακι!ευχαριστω
nitako Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 Κάποια ρύθμιση θα είναι ,καλύτερα να επικοινωνήσεις με την εταιρία να σου λύσει την απορία . Και εγώ κάποτε είχα ένα πρόβλημα με το Megamix αλλά με ένα τηλέφωνο στην εταιρία τελείωσαν όλα :wink: χι greeklish, στο forum του NOIZ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση