gregg Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Ενα εξαιρετικο κομματι απο εναν εξαιρετικο καλλιτεχνη. Μια διασκευη εδω :) Ειναι ολα παιγμενα και γραμμενα (και μπασσο) δια χειρος μου :) Hope you enjoy guys and gals! :) heartless.mp3 just changed avatar :p
Nestoras Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Breathless. (Μπορεί όχι από τη φωνή, αλλιώς) ;) InfluenSir!
gregg Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Σας μερσω αγαπητε Νεστωρ :) just changed avatar :p
Jazzjoker Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Εξαιρετικό. Κι η φωνή είναι σωστή αλλά λίγο ντροπαλή σε αντίθεση με την κιθάρα της οποίας ο τσαμπουκάς σπάει κόκαλα. Ενωμοτάρχης
gregg Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 θενκς Σπυρο! Με τη φωνη εχω τις στιγμες μου οφειλω να πω :-\ just changed avatar :p
hyperpanos Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Εξαιρετικό. Κι η φωνή είναι σωστή αλλά λίγο ντροπαλή σε αντίθεση με την κιθάρα της οποίας ο τσαμπουκάς σπάει κόκαλα. συμφωνώ και εγώ, μπράβο gregg ;) ;) ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
gregg Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 συμφωνώ και εγώ, μπράβο gregg ;) ;) ;) thanks Πανο :) just changed avatar :p
gvour Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Τα shuffle τα σκιζεις!Φοβερο παιξιμο και ηχος.Η φωνη θελει λιγη δουλεια αλλα η χροια της ειναι κατα τη γνωμη μου ωραια και πολυ ζεστη.Εξαλλου μια φωνη σ αρεσει η οχι κυριως για τη χροια της οποτε τη βαση την εχεις κι εκει.Σκοτωνει!Gal speakin' ;D ;D
gregg Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 OP Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Τα shuffle τα σκιζεις!Φοβερο παιξιμο και ηχος.Η φωνη θελει λιγη δουλεια αλλα η χροια της ειναι κατα τη γνωμη μου ωραια και πολυ ζεστη.Εξαλλου μια φωνη σ αρεσει η οχι κυριως για τη χροια της οποτε τη βαση την εχεις κι εκει.Σκοτωνει!Gal speakin' ;D ;D Να'σαι καλα :) just changed avatar :p
gkou Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Γρηγόρη, δεν σε είχα ξανακούσει να τραγουδάς! Δεν ξέρω τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου κομματιού, δε το γνωρίζω άλλωστε, στέκομαι μόνο στο ότι η φωνή σου βγάζει συναίσθημα... Πολύ βασικό αυτό για μένα! Μπράβο σου! https://myspace.com/gkou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση