Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 146
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Δεν ξέρω τι θα ήταν ο Malmsteen σαν μπουζουξής,προφανώς καλαμπόρτζης θα ήτανε αν είχε την ίδια τεχνική πάνω σ' ένα ακουστικό όργανο. ;D

Είναι ένας καλλιεργημένος μουσικός,με ατελείωτες ώρες μελέτης,με ταλέντο,με με με....σαν τον Μέολα ένα πράγμα.

Προσωπικά δεν μού κάνει κούκου,όπως δεν μού κάνει και ο Μέολα που όποτε θέλει να κάνει εντύπωση μάς φλομώνει στα πιτσικάτα και κατά προτίμηση τρίηχα.Έλεος :-\

Όταν πρωτοάκουσα το San Francisco-πιτσιρίκος τότε-αυτόν ξεχώρισα.Αργότερα κατάλαβα ότι αυτό συνέβη γιατί ήταν ο πιο κατανοητός...ο πιο καθώς πρέπει απ'τούς τρείς.ΟΙ άλλοι δυό παίζαν εξωφρενικά πράγματα για τη νοημοσύνη μου,πράγμα που ισχύει και σήμερα(γαμώτη μου).

Για τον Χιώτη...Ο Μανωλάκης δεν ήταν Ο δεξιοτέχνης.Ήταν μεγαλοφυής.Η σκέψη και η τρέλλα του ήταν αιώνες μπροστά από την εποχή του.Μην συγκρίνετε ανόμοια πράγματα.

moto perpetuo

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσιευμένο
Προσωπικά ακούω Ζαμπέτα και μου σηκώνεται η τρίχα και ακούω Χιώτη και με αφήνει παγερά αδιάφορο
φίλε αν σε αφήνει παγερά αδιάφορο ο χιώτης να το κοιτάξεις..  ;D

μπλουζάκι και άγιος ο θεος!

Δημοσιευμένο

Μήπως για να μπορέσετε να κατανοήσετε το μεγάλο ταλέντο του Μαλσετιν να φορέσετε κανενα μαντηλάκι ?? ΕΕ μήπωςς??!

Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι??

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...