freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 Τα ιδια και τα ιδια.. :P Ηard rock για τους παλιομοδιτες που νοσταλγουν... ;) ''Those were the days of my heart and my soul...'' Πηξαμε στα spreads... ;D Επαιξα με μια τελε και Marshall. Καλη ακροαση σε ολους! HEART_N_SOUL.mp3 GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
kostas80 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 HEART 'N SOUL.mp3 (2950.61 KB - έγινε λήψη 0 φορές. Αρα είμαι ο πρώτος που το άκουσε :D :D :D 8) 8) 8) 8) θα πάρω τελε :P www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 OP Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 Αρα είμαι ο πρώτος που το άκουσε :D :D :D 8) 8) 8) 8) Κερδισατε affinity(απ ντο Νakas,efere..) με σετακι μαγνητες για μοντα οπως κι μια ''τρελλη πατουσα''(παγωτο). ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Evilnye Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 Γεια σου ρε Σταύρο ψυχή :) Πολύ ωραίο αν κ το ακούω στα ηχειάκια λάπτοπ.
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 OP Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 Γεια σου ρε Σταύρο ψυχή :) Πολύ ωραίο αν κ το ακούω στα ηχειάκια λάπτοπ. Η αληθεια ειναι οτι για να γραφεις τετοια εν ετει 2011,μαλλον εχεις τα ψυχοσωματικα σου... ;D Ευη,παλιοροκου εισαι και συ μου φαινεται και μας το παιζεις φανκοσοουλ.. ;D Πες το χριστιανη μου.. ;D Ιδιως εκει που εισαι,μονο το ροκ σωζει... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 Ξάδερφε, είμαι λίγο wasted! ( με πότισαν) . Αλλά πάλι μαμάς 8) 8) 8)! Τι να σου λέω τώρα……….. Α και που είσαι total black t-shirt ή καρό κοντομάνικο πουκάμισο φέρε μαζί σου! :D :D Μαμάς λέμε! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 Και έλεγα πότε θα σκάσει το επόμενο ;D Perfect Σταύρο!!!!!! Αλλά μικρό (ήθελε άλλο τόσο)!!!!! 1:43 σκοτώ... 2:01 σπέρνει!!!!!!!! Μπράβο ρε φίλε!! Στρατ (Sg) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 OP Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 Α και που είσαι total black t-shirt ή καρό κοντομάνικο πουκάμισο φέρε μαζί σου! Τι ηπιες?Πισινα? Απο σωβρακο?Καρω?(ποτε δεν ξερεις... ;D) Στρατ (Sg) Αξιαγαπητε...σ ευχαριστω απο καρδιάς! Περιμενω τραγουδια σου για μουσικο μπλα-μπλα.. ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 Τι ηπιες?Πισινα? Απο σωβρακο?Καρω?(ποτε δεν ξερεις... ;D) Το Βόσπορο! Και έχω ξεμάθει!!! Να φανταστείς ,μέχρι και ο Πάριος … Gary Cherone μου ακουγόταν. Για εσώρουχο προτείνω κάτι σε animal print, θα φορεθεί εφέτος. 8) :P ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 OP Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 Να φανταστείς ,μέχρι και ο Πάριος … Gary Cherone μου ακουγόταν. Για εσώρουχο προτείνω κάτι σε animal print, θα φορεθεί εφέτος. 8) :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Θα φορεσω ενα με ντο Μπαγκαλο τοτες. Και μετα...το τρωμε ολοι μαζι... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση